X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

House Clover

Ma. Anaarukalee, Shaheed KTM Hingun, Male, Maldiverna

inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Välkommen till House Clover!

Vi är pärlan i paradiset, ger vi dig den kung standarden tjänsten.

Ett populärt semestermål, lockar Maldiverna ett stort antal turister under hela året med sina vackra stränder, sightseeing alternativ och fantastisk natur. En kort idé eller information om Maldiverna Fakta kommer att möjliggöra en att bekanta sig med landet i ett mycket bättre sätt.

Landet ligger i Indiska oceanen, söder om Indien. Det är en ö land som består av cirka 1200 korallöar. Endast 200 öar out of 1200 är bebodda. Öarna är kända för sina stränder och exotiska marina livet.

Den högsta punkten i Maldiverna är på Wilingili öarna i Addu Atoll. Man kan hitta olika typer av fiskar i vattnen kring öarna. Några av de populära sorter av fiskar som man kan hitta inkludera batfish, svart-spotted pullerfish, blå-bantade snappers, trumpet fisk och andra. Brödfrukt är den viktigaste frukten, som äts över här. Man kan hitta många kokos och palmer i detta land. Huvudstaden av länet är Male. Det är en stad fylld med stora byggnader och många skyskrapor. Man kan också hitta ett stort antal butiker hit. De stenlagda gatorna på ön är kantad med många palmer som erbjuder en pittoresk syn. De olika attraktioner som man kan hitta över här omfattar Islamic Center, Huskuru Miskyii och Nationalmuseum.

Valutan i landet är rufiyaa och Laaree. De flesta hotell och resorts emot betalningar med kontanter, resecheckar och kreditkort. Allmänt accepterade kreditkort inkluderar American Express, Visa, Master Card, Diners Club och Euro Card. Fiske och turism är de viktigaste industrierna i landets ekonomi. Jordbruket ger också värdefulla bidrag till landets ekonomi. Landet växer kokos och sötpotatis och export fisk.

Språket i landet är Dhivehi. Folk emellertid också tala engelska. Islam är den officiella religionen i landet är islam. Maldiverna har ett varmt och fuktigt väder med temperaturer mellan 29-32 grader Celsius. Solen skiner över här praktiskt taget hela året. På grund av denna anledning är lätta kläder föredras över här. Kvinnor är dock förväntas bära anständiga kläder.

Inträde till Maldiverna är inte svårt. Inget visum krävs. Ett mycket viktigt faktum om Maldiverna är att landet drabbades hårt av tsunamin den 26 december 2004. Mer än hundra människor dödades och många förlorade sina hem även i denna naturkatastrof.

BARN RÄNTA
Barn delar 0 - 8 är gratis.
Barn delar 8-12 debiteras 50% av enstaka vuxenpriset.

CHECK IN & KASSAN
Incheckning: 1300hrs - Utcheckning till: 1200hrs. Sen utcheckning på begäran

DAY USE ROOM
Dagsbruk timmar - max 6 timmar och inte för övernattning. Checka ut: 2100hrs

AVBOKNINGSPOLICY
Avbokning anmält mindre än 24 timmar debiteras 50% på bekräftade rumspriset.
No-shows och avbokning mindre än 24 timmar debiteras 100% på bekräftade rumspriset.

Samtliga priser ovan är rum endast om någon kropp som att ha B & B sedan + 8 USD per person

*** Observera ***
8% av stadens skatter ingår inte

Sök tillgänglighet


Utrustning

  • Luftkonditionering
  • Frukost ingår
  • Internetadgang
  • Tvättmöjligheter
  • Lounge


Policy

  • Skatt tillkommer


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
House Clover Located at Ma. Anaarukalee, Shaheed KTM Hingun, , Male.
House Clover
Maldives
Male Ma. Anaarukalee, Shaheed KTM Hingun
0% 8
4.1724851 73.5098648
House Clover
    Rum lediga     Överlägsen Twin Privat Delat Badrum     Överlägsen Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Överlägsen Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc