Hostelworld.com

Hotel Yanagibashi

Priser
karta
Recensioner
7.4
Mycket bra 267 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.0
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 6.0
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 7.0
BOKA NU
7.4
Mycket bra 267 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.0
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 6.0
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 7.0
Hotel Yanagibashi Located at 1-3-12 Yanagibashi, Taito-ku, Tokyo.
Hotel Yanagibashi
Japan
Tokyo 111-0052 1-3-12 Yanagibashi,, Taito-ku
74% 267
35.6960769 139.7863644
Hotel Yanagibashi
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
9 nov 2015
7.4

Great location. This is an hotel, not an hostel

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 okt 2015
8.6
Översatt av Google

Bra för priset med en mycket hjälpsam personal. Jag var allergisk t något i rummet så hålls nysningar när jag var där, men det var bra för priset och mycket nära till tåget.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 okt 2015
10.0

nice clean room, great location, close to subway and JR, you can walk to Akihabara... had a great stay there :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 sep 2015
8.0
Översatt av Google

Väl beläget mycket nära tunnelbanestationen i Asakusa distriktet, anständigt rum med alla nödvändiga och ren. Rättvist pris

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 jul 2015
8.3

The lady and her family managing the hotel are very nice people, making all possible to help us. naice people! We have not clear if it is an hostel or business hotel, anyway rooms are OK. in the directions to arrive at the hotel says that there is a pharmacy near the hotel, but there is not. The WC system causes waste of water, it woul be nice to improve it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 jun 2015
8.3

Nice clean hotel in a good area. The staff is super friendly!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 jun 2015
9.4

Hotel is located very close to Asakusabashi station on both JR and Asakusa lines. The room was small but very comfortable and clean. The air conditioning and wifi was excellent. The staff was very warm and welcoming during my first stay here, although be warned that some of the receptionists do not speak any English.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jun 2015
10.0

I went here because transport to and from Mt. Yotei (to hike) is free when booking a 3 night stay, really helpful for a solo traveler. It turned out that the staff was wonderful and helped me with anything I needed, the hostel is immaculate and quiet with a great view of the volcano. There is also free transport to the local Onsen. I highly recommend staying here if you want a relaxing and active, (and quiet) summer getaway from more crowded parts of Japan.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Hong Kong, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 maj 2015
9.4

Excellent location for sightseeing to Tokyo downtown, especially asakusa Ramon and Tokyo Skytree. To Daiba by Tokyo only takes almost an hour. Great choice for sure!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.