Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Mevlana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
6.7
Bra 622 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.6
  • Säkerhet 7.1
  • Plats 9.1
  • Personal 7.1
  • Atmosfär 5.5
  • Renlighet 6.1
  • Utrustning 5.6
BOKA NU
6.7
Bra 622 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.6
  • Säkerhet 7.1
  • Plats 9.1
  • Personal 7.1
  • Atmosfär 5.5
  • Renlighet 6.1
  • Utrustning 5.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 maj 2017
5.7

staff behaviour is really unfriendly. old construction and really loud

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • sergiovazquezmora3130
  • Spanien, Man Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 maj 2017
8.6

Cumple para el precio que tiene. Tuvimos un problema con la reserva y nos lo resolvieron rápidamente. Bastante contentos con la estancia.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 maj 2017
7.7

Room was great, the buzzing in to a different door and then not knowing who they are buzzing in could be slightly concerning but nonetheless 24/7 staff available is great and great location!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 maj 2017
3.7

El dormitorio muy pequeño. Es para 1 noche .. sino te moris . Me hizo pasarla mal.. se escucha todo los pasos y voces de dormitoros vecinos. . El baño muy chico.. no te podes mover. Y SUCIO. . el día q lleguamos dejamos todo y salinos a conocer. . Volvimos por camperas.. y me encontré con un tipo en el dormitorio me asuste y el tipo no hablaba ni inglés. . Muy INSEGURO

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
2 maj 2017
7.1

2층침대의 1층은 천장이 너무 낮아서 허리를 피고 누워있을 수가 없었어요 그리고 계단이 너무 좁고 가파라서 위험하게ㅜ느껴져요 화장실과 샤워실은 깨끗하고 베드 시트도 청결했습니다 위치가 매우 좋았습니다!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 apr 2017
3.7

Pequeñísimo, el baño no es suficiente para tantas personas, cama cómoda, caro

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 apr 2017
5.4

Sehr zentral gelegen. Für eine Nacht ist es OK. Zimmer sind sehr klein. Die eine Toilette auf der Etage ist unter aller sau. In der Dusche ist Schimmel. Personal sehr freundlich.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
26 apr 2017
10.0

Staff was really helpful. Would Recommend this Hostel. It is close to all major attractions

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 apr 2017
8.3

The hostel was the perfect location! I had a 6 person private room on the top floor (basically the atick) and it was small but comfortable and the hostel was right next to the redlight district.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 apr 2017
7.7

Wasn't impressed with this hostel. It had a good location and friendly staff, however it's not ideal if you are sleeping right in front of where the door opens. It has a private ensuite, but I find communal bathrooms are a lot better.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.