Hostelworld.com

Hotel Majestic

Priser
karta
Recensioner
6.9
Bra 516 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.7
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 9.3
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 5.8
  • Utrustning 5.6
BOKA NU
6.9
Bra 516 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.7
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 9.3
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 5.8
  • Utrustning 5.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
12 feb 2017
5.7

Esperaba mas por los 30 euros que he pagado... Me he quedado en hostels a mitad de precio y mejores.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 jan 2017
9.1

Accueil et disponibilité au top. Chambre et s-d-b fonctionnelles et bien entretenues. Lit confortable (très bon matelas !) Bien situé dans petite rue calme à 2 pas de la place de la Comédie et à proximité de la gare. Très bon rapport qualité/prix

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 jan 2017
4.9

It's really a budget hotel! Bathrooms were dirty and had mold. There was no toilet paper. The place reeked. Tv was broken. Credit card machine was broken so I had to get cash from an ATM and pay the fees. Location was good, but for the price I should have gotten an airbnb instead. Staff was ok but not that friendly. Would not repeat!!! Would only recommend to crack addicts and illegal aliens.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 dec 2016
6.9

Points forts : TGV pris facilement. L'hotel est tout près de la gare, de restaurants, du polygone avec office du tourisme, et des tram. Chambres agréables. Conseils pour visiter. Bémols : Pour des toilettes propres, il faut aller au rez-de-chaussée. En habitant au 4ème et dernier étage, sans ascenseur... Il y a peu de toilettes dans l'hôtel, et elles ne sont pas nettoyées assez régulièrement. Sans papier toilettes ni savon, on ne peut même pas nettoyer nous mêmes. Telévision en panne.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Algeriet, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 dec 2016
9.7

Tres bien

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 dec 2016
7.7

Zeer basic, maar proper en goed onderhouden, goed bed. Dat je vr zo'n prijs i h hart v montpellier kon verblijven vond ik fantastisch.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 nov 2016
6.6

Os quartos são colados uns nos outros, sem nenhum tipo de isolamento acústico. Você escuta literalmente tudo o que acontece ao redor, nos quartos, e até mesmo na recepção (mesmo ficando no segundo andar). Muito barulho, difícil de dormir. Desorganização e mal humor de um dos funcionários que me colocou em um quarto diferente do que eu havia reservado, me fazendo ter que rearrumar minha mala e mudar de quarto no dia seguinte. Apesar disso, eles me deram um quarto melhor do que o que eu reservei.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 sep 2016
7.4

Good hostel. Smelt funny cause of the bathrooms and showers. I didn't shower while I was there for two days chase it smelt so bad in the showers I don't think it would have helped me to shower. Beds and rooms were clean. Wifi was okay for the most part and the staff was awesome.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Grekland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 sep 2016
6.9

Chambre propre, personnel très acceuillant. Cependant les toilettes au palier étaient dans un état minable (le matin, sans doute à cause de voisins turbulents).

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
19 sep 2016
6.0

+ nice staff, central location, cheap prices, nice breakfast - 1 toilet (no sink, mixed genders) for 1 floor, 2 showers (old, moldy ones) for 3 floors, really noisy, furniture is old, room wasn't really clean & smelled musty

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.