Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Giovannina

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
6.3
Bra 1,340 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.3
  • Säkerhet 6.3
  • Plats 7.5
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 5.4
  • Renlighet 6.2
  • Utrustning 5.4
BOKA NU
6.3
Bra 1,340 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.3
  • Säkerhet 6.3
  • Plats 7.5
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 5.4
  • Renlighet 6.2
  • Utrustning 5.4
Hotel Giovannina Located at Via Dante 113, , Venice.
Hotel Giovannina
Italy
Venice 30175 Via Dante 113
63% 1340
45.4836775 12.2352436
Hotel Giovannina
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
10 jul 2016
9.1

La ubicación es perfecta a pesar de no estar en Venecia Santa Lucía, el personal te da las instrucciones para llegar y son super agradables, obvio tienen que hacerles conversación un rato para poder darse cuenta de ello. Una experiencia muy agradable! ;)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 jul 2016
7.4

Very good location in front of the station and the bus stops that go to venice. Very hot in the room, though there was a fan that helped a little.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 jul 2016
4.3

Achtung Schimmel und sonst auch keine Hygiene und vor allem kein Verständnis von den Mitarbeitern!das Bett war unbequem,das Fenster kaputt,das Nachttischen ist fast von der Wand gefallen,aber für den Preis beschwere ich mich nicht.aber was ich nicht akzeptieren kann ist,dass im Bad an den Wänden Schimmel ist.Dazu kommt,dass das nicht nur die klassischen schwarzen Punkte an der Wand waren sondern sich sozusagen "Fell" über den Punkten befand.von der versüfften Klobürste fang ich erst gar nicht an

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
7 jul 2016
5.7

La primera impresión del hostel no es muy grata, imagen descuidada y sucia. A nuestra llegada nos cobran, a parte de la noche, un impuesto municipal de unos 3e que sólo puede pagarse en efectivo,,,un poco raro. Subimos las escaleras para localizar nuestra habitación y ni una luz en todo el pasillo funcionaba, por tanto, nos alumbramos con la luz del móvil, subreal. Habitación "limpia" pero daba a un tejadillo inseguro, en el cual cualquiera se puede colar, lleno de basura y desperdicios...

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • damnlo88
  • Nederländerna, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jul 2016
6.3

een simpel hotel wat wel schoon is maar erg gedateerd in het onderhoud de locatie ie niet zo super de wijk is avonds niet fijn om er te lopen het personeel is erg vriendelijk je kan met de bus naar Venetië of met de trein voor 1,25 p.p

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • guscinquino
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 jun 2016
8.6

Best staff ever, good AC, taxis are so cheap you can get a quick one to anywhere in Athens you wanna go. Highly reccomend

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 jun 2016
6.6

Buen hostel, el recepcionista muy simpático y atento a los pedidos. Pudimos dejar el equipaje durante el día que hicimos el check-out sin cargo. El hostel se encuentra en Mestre, para llegar a Venecia hay que tomar un colectivo que sale cerca del hostel, que cruza el Puente de la Libertad, que sale 1,20 euros. Los precios en esta zona son bastantes más accesibles que en la isla de Venecia.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
27 jun 2016
4.9

The location is really unsafe, we had to come back early because we were sfraid something might happen. For only girls to travel it's not cool at all.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 jun 2016
9.4

Me sentí muy satisfecha por todo el servicio y lugar

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
18 jun 2016
5.1

In comparison to the other hostels I have stayed at, Giovannina was inferior in more ways then one. You get what you pay for but the security, cleanliness, and staff could be a lot better.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.