Hostelworld.com

Hotel Casa Mia

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 126 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.0
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.0
Utmärkt 126 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.0
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0
Hotel Casa Mia Located at Viale Vittorio Veneto n30, , Milan.
Hotel Casa Mia
Italy
Milan Viale Vittorio Veneto n�30
80% 126
45.4775263 9.1988396
Hotel Casa Mia
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 aug 2015
7.4
Översatt av Google

Bra valuta för pengarna, för säker. Jag har dock blivit besviken över bristen på ljudisolering i rummet, nära receptionen: Jag kunde höra människor som passerar förbi och TV buller från receptionen tidigt på kvällen. Detta är inte optimal för ett hotell.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 aug 2015
6.6

El hotel esta bien ubicado. A una cuadra del metro. La habitación le faltaba un poco de mantenimiento. Luz y pintura es esencial. El baño se nota que es nuevo. Buena ducha. La persona de recepción fue atenta.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 aug 2015
6.9

The place was fine except that the price is too high for what you receive. we've stayed in places with bigger rooms, better breakfasts, more toiletries, plus charm and things that make it unique, for much less money. So I was surprised and a somewhat disappointed when we arrived and saw that is was just a basic hotel. Nothing out of the ordinary.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 aug 2015
5.4

Ottima posizione perché vicinissimo stazione metro Repubblica, la pulizia e la struttura lasciano un po' a desiderare. Non indicata per chi a difficoltà nel salire le scale, ingresso con scale ripide e senza ascensore. Prezzo nella norma, colazione con cornetti non freschissimi e aranciata in brick. Per ora ho pagato due volte il soggiorno perché mi hanno addebitato il costo sia sulla carta che lì in struttura. Mi hanno assicurato che tra una 20ina di giorni verrò risarcita.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
15 aug 2015
10.0

The hotel is quite nice,helpful and friendly!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 aug 2015
8.9

A little more out of the way than I expected, and can be difficult to find from the Metro stops. But it was clean, well-serviced, and exactly what I was looking for-- great deal on a single room. Perfect for budget travelers!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 jul 2015
6.6

Generally speaking, our staying went well. The room was clean, just outside the city centre border and 15 minutes walk to downtown Milan. I didn't appreciate two things: the staff wasn't that friendly and they charged 2,5 euros per lagguage to store it there during the day before leaving.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
16 jul 2015
8.3

It is near by station. About 10min by walking. It is good. And beds were pretty clean, bathroom was neat. And breakfast was good. Hot coffee is free. It was good.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.