Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Bed4u Pamplona***

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 67 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 7.1
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.1
BOKA NU
8.6
Utmärkt 67 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 7.1
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.1
Hotel Bed4u Pamplona*** Located at Carretera de Zaragoza Km 3, , Pamplona.
Hotel Bed4u Pamplona***
Spain
Pamplona 31191 Carretera de Zaragoza Km 3
86% 67
42.7900627 -1.6396021
Hotel Bed4u Pamplona***
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 sep 2016
8.6

Hotel très correct ,assez loin du centre ville pour nous qui n'avions pas de véhicules, personnel agréable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 aug 2016
8.6

Aunque las habitaciones son un poco pequeñas, cómo hotel de paso, cumple a la perfección

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 aug 2016
9.4

Helle, freundliche und saubere Zimmer, tolle Dusche, separate Toilette und alles da, was man braucht für eine angenehme Übernachtung. Wirklich günstig für den gebotenen Komfort. Der einzige Nachteil: etwas weit außerhalb des Zentrums.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 aug 2016
9.1

Nos encantó, perfecto, habitación para tres, personal muy atento nos dio toda información necesaria para disfrutar de pamplona

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 aug 2016
8.3

Limpio y funcional. Volvería sin duda.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 jul 2016
6.0

I stayed here with my 2 adult daughters in July. It is a hotel room and it was very clean. It is about 5km from anywhere in Pamplona so not a great location. We paid 7 euros for breakfast and it was a disappointment. Not to mention the male staff member who was very rude when asked about breakfast items. And not just to us. I would not stay here again

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 jun 2016
9.4

Parfait. L'hôtel est très bien situé, facile d'accès, propre, le personnel serviable et aimable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 maj 2016
9.7

Very good hostel and great value for money.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 maj 2016
9.7

Muy buena opción para alojarse en Pamplona. El hotel es muy nuevo y las habitaciones grandes y muy limpias. El colchón comodíssimo. Situado a las afueras, pero en coche a 10min del centro. Tienen parking vigilado gratis.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.