X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Hotel Bed in Roma

via dei mille 64, Rom, Italien

karta & vägbeskrivning


83%Betyg

  • 90%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 90%Plats
  • 70%Personal
  • 70%Atmosfär
  • 90%Renlighet
  • 90%Utrustning

Översatt av Google Stazione Termini är stadens viktigaste knutpunkt, så anländer till hotellet är mycket enkelt, kolla in den interaktiva kartan och tillhörande informationen nedan. Piazza Cinquecento är hem till den största staden bussterminalen framför centralstationen. Härifrån, Via Cavour leder direkt ner till Forum Romanum medan Via Nazionale tar dig ner mot Piazza Venezia.

De flesta besökare till Rom kommer via en av stadens två största flygplatserna: Ciampino eller Fiumicino.

Fiumicino Leonardo Da Vinci Airport trafikeras med tåg direkt till Stazione Termini i centrala Rom. Vid ankomsten till flygplatsen ta avfarten till höger in på Via Marsala. Promenera längs Via Marsala, i samma riktning som ett sätt trafik-systemet, och du kommer till Via Milazzo på vänster sida. Ta Via Milazzo och Hotel Bed In Roma ligger på den första gatan till höger.

Ciampino Airport är också väl samman med Stazione Termini via våra trogna tränare tjänster. De flesta flygbolag kommer att ge resenärerna med information under flygningen till Rom. Bussar går till Stazione Termini och stannar på Via Marsala. Detta är förmodligen det mest praktiska och prisvärdhet sätt att anlända i stadens centrum, men om du vill spara ett par euro kan du också hoppa på en av kollektivtrafikens bussar till Anagnina tunnelbanestation på linje A. Bara få bort vid Stazione Termini efter 15 hållplatser och du kommer att vara i hjärtat av Rom nära Hotel Bed In Roma.