X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Hotel Bed in Roma

via dei mille 64, Rom, Italien

karta & vägbeskrivning


83%Betyg

  • 80%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 80%Plats
  • 80%Personal
  • 100%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 80%Utrustning

Översatt av Google Stazione Termini är stadens främsta knutpunkt, så anländer till hotellet är mycket enkel, ta en titt på en interaktiv karta och tillhörande information nedan. Piazza Cinquecento är hem till den viktigaste staden bussterminalen framför centralstationen. Härifrån leder Via Cavour direkt ner till Forum Romanum medan Via Nazionale tar dig ner mot Piazza Venezia.

De flesta besökare till Rom anländer via en av stadens två största flygplatserna: Ciampino eller Fiumicino.

Fiumicinos Leonardo Da Vinci Airport trafikeras med tåg direkt till Stazione Termini i centrala Rom. Vid ankomsten till flygplatsen tar avfarten till höger in på Via Marsala. Gå ner Via Marsala, i samma riktning som systemet ett sätt trafik, och du kommer till Via Milazzo på vänster sida. Ta Via Milazzo och Hotel Bed In Roma ligger på den första gatan till höger.

Ciampino flygplats är också kopplad till Stazione Termini genom regelbundna tillförlitliga busstrafik. De flesta flygbolag kommer att ge resenärer med information under flygningen till Rom. Bussar går till Stazione Termini och stannar på Via Marsala. Detta är förmodligen det mest bekväma och värde för pengarna sätt att anlända till stadens centrum, men om du vill spara ett par euro kan du också hoppa på en av de kollektivtrafikbussar till Anagnina tunnelbanestation på linje A. Bara få bort vid Stazione Termini efter 15 hållplatser och du kommer att vara i hjärtat av Rom nära Hotel Bed In Roma.