Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Adua

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 420 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.2
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.2
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.4
BOKA NU
8.1
Utmärkt 420 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.2
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.2
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.4
Hotel Adua Located at Cannaregio 233/a, , Venice.
Hotel Adua
Italy
Venice 30131 Venezia - Cannaregio 233/a
81% 420
45.4416305 12.3229265
Hotel Adua
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
28 dec 2016
8.9

Très bien situé et bien accueillis. Dommage que le petit déjeuner ne soit pas compris.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 dec 2016
8.9

Muy cerca de la estación del tren y un lugar cómodo para hospedarse. Sin embargo, si buscan algo cerca de las principales atracciones de Venecia, éstas están a unos quince minutos caminando. Un buen lugar para pernoctar.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 nov 2016
7.4

La ubicación muy buena. Y como un lugar donde dejar la maleta y tomar una ducha esta muy bien.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
6 nov 2016
9.7

Un lugar muy cálido y familiar. La habitación en la que estuvimos es hermosa y cómoda. Muy recomendable!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 okt 2016
9.7

Muy bien ubicado

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 okt 2016
7.4

El lugar está bien ubicado,a pocas cuadras de la estación de tren.Tiene lo básico para pasar la noche .

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 okt 2016
5.4

The worst hotel that I ever been to in my life. Completely disgusting. It has a really bad smell, the washroom was super dirty, the room was very hot, even though it was cold outside, the room wasstill boiling. I got a rash on my legs from the bed. A huge waste of money, it isn't worth staying here. Spend the extra money and find a clean hotel instead!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 sep 2016
9.7

Muy buena ubicacion cerca de la terminal de trenes, buena atencion y limpieza, bastante ruidoso por la noche

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.