Hostelworld.com

Hostelima

  • Coronel Inclan 399, Miraflores, Lima, Peru
Priser
karta
Recensioner
6.7
Bra 121 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.0
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 7.5
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 5.8
  • Utrustning 5.8
BOKA NU
6.7
Bra 121 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.0
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 7.5
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 5.8
  • Utrustning 5.8
Hostelima Located at Coronel Inclan 399, Miraflores, , Lima.
Hostelima
Peru
Lima Lima 18 Coronel Inclan 399, Miraflores
67% 121
-12.1160752 -77.0315945
Hostelima
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
1 feb 2016
6.9

Die Mitarbeiter sind super nett und hilfsbereit, die Betten sauber, zu viele Betten in den Schlafsälen, zu wenig Platz für Gepäck. WC und Duschen einigermaßen, Küche mittelmäßig ausgestattet aber echt dreckig und schmierig, vollgestopft mit uralten abgelaufenen Lebensmitteln, müsste mal gründlich entrümpelt und geputzt werden

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 jan 2016
6.6

Staff very cool helpfull , but hostel not clean,breakfast very cheap , but nice hostel to sleep or just relax .. No more

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
26 jan 2016
5.7

aplicar a restrição de proibido fumar, o ambiente se torna insalubre pelo odor forte de cigarro.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
26 jan 2016
5.7

Wenn ihr auf Partyhostels steht ist dieses hier perfekt, wenn ihr schlafen wollt weil ihr gerade eine Flug vor euch oder hinter euch habt ist es weniger geeignet. Am 10er Dorm geht eine Treppe vorbei die auch um 5 Uhr morgens noch rauf und runter getrampelt wird. Das Frühstück ist Grundausstattung aber für 7 Euro in Ordnung, aber auch wenn um 7:30 gesagt wird steht lieber um 8 auf dann ist es auch wirklich fertig.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • nchlms
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 jan 2016
8.6

El hostel en escencia esta bueno y es muy acogedor. Sólo unos cuantos consejos con respecto a la cocina: llevar in mayor control de la limpiaza y la terraza: limpiarlimpiar, dotar y acomodar los mobiliarios que tiene. Con respecto a los demas sectores baños y espacios comunes muy limpios, la atencion de todo el staff increíble. Recomiendo el hostel, saludos a los chicos y al dueño! Volveremos...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
3 jan 2016
10.0

The staff at Hostel Lima were very helpful and friendly. They arranged an airport pick up for me the day I arrived for S50. They also helped with bus booking. No AC, so the dorms get a bit warm, but it's not too bad. Pretty clean too. Overall a very nice hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 dec 2015
6.0

I stayed in a dorm with 9 other people. The whole room was messy and my locker was already occupied. Two guys let their alarm clocks ring all the time in the early morning, but instead of pushing the button they decided to ignore it... (Who cares about the other eight people in the room?). One guy also turned the light on and left it on. A part of the corrider is outdoor and as it happened to rain it was very wet. I cannot understand how this hostel gets such good ratings.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
2 dec 2015
4.3

I felt like I was staying in a old abandon building, everything was broken, chairs, tables, games...I'd only recommend if it's your last option.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
24 nov 2015
7.1

Staff was super friendly but the place could definitely use a little TLC.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • jenniferjdavidson8425
  • Kanada, Mixad grupp, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 19 Recensioner
6 nov 2015
6.9
Översatt av Google

Som en plats att sova och lämna våra väskor, fina. Frukost var lägre än genomsnittet: bröd med sylt & smör. Personalen var hårt pressade att förnya det. Plats inte super nära till de viktigaste Miraflores, men inte långt. Duschar fina. Huvudfrågan: renlighet. Vi hade en grupp 4: 2 i studentrummet fann det ok förutom gardin staven hade brutit så lätt strömmas thru och windown rutor fördelade så att buller från gatan allnight. Plus sopor i skåp. Privata rum bladen inte tvättas så hittade hår, bitar av taket och brännskador

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.