X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Hostel7 Brasilia

SCLRN 708 Bloco I Loja 20, Brasilia, Brasilien

karta & vägbeskrivning


85%Betyg

  • 81%Värde för pengarna
  • 88%Säkerhet
  • 78%Plats
  • 94%Personal
  • 85%Atmosfär
  • 83%Renlighet
  • 87%Utrustning

Översatt av Google AIRPORT> Hostel7

Med buss: Du kan ta buss nummer 30 eller 11 från flygplatsen direkt till allén W3 North. Dessa linjer fungerar bara vardagar fram till 19.30 och beroende på scheman, kan ta lite lång tid att passera. Du kan ta en buss till Plano Piloto centrala busstationen och en annan för allén W3 North. Du kan också ta den verkställande bussen på flygplatsen tills Brasilia Shopping, som är på början av W3 North Avenue och på samma gata, ta någon buss norrut (slutet av W3 North Avenue). På W3 North, stig av vid hållplats 508/509 North, framför snabbköpet "Pão de Açúcar". Korsa W3 North Avenue och gå till gatan som löper parallellt med W3 North Avenue. Vår byggnad är i vin färg, framför GV MOTOS (motorcykelaffär) och Cassiano s Bar. Tryck på porttelefonen och välkommen!

Med taxi: du kommer att spendera runt R $ 55,00 för att ta sig hit med taxi. Tala om för föraren att vi finns på "Quadra 708 Norte", på "Rua das oficinas" (workshops "street). Oroa dig inte, han kommer att förstå dig.

Intere busstationen> Hostel7
Med buss: från Intere busstationen, ta tunnelbanan till Plano Piloto busstationen och sedan en buss till avenue W3 North. På W3 North, stig av vid hållplats 508/509 North, framför snabbköpet "Pão de Açúcar". Korsa W3 North Avenue och gå till gatan som löper parallellt med W3 North Avenue. Vår byggnad är i vin färg, framför GV MOTOS (motorcykelaffär) och Cassiano s Bar. Tryck på porttelefonen och välkommen!

Med taxi: du kommer att spendera runt R $ 50,00 för att ta sig hit med taxi. Tala om för föraren att vi finns på "Quadra 708 Norte", på "Rua das oficinas" (workshops "street). Oroa dig inte, han kommer att förstå dig.