X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Hostel Villa Zorana

Domovinskog rata 20, Hvar, Kroatien

karta & vägbeskrivning


89%Betyg

  • 88%Värde för pengarna
  • 88%Säkerhet
  • 86%Plats
  • 91%Personal
  • 90%Atmosfär
  • 93%Renlighet
  • 88%Utrustning

Översatt av Google Från katamaran (liten färja): När du avslutar katamaran kommer du att göra en höger och följ promenad längs stranden. När du ser en stenstrand som ligger i direkt anslutning till klostret, kommer du att se 8 steg som leder uppåt. Vänster från trappan kommer du att se en restaurang Đorđota Vartal (Georges trädgård). Du kommer att fortsätta att gå uppåt tills du träffar huvudgatan Domovinskog rata, där du kan se vårt hus på höger sida. Det finns en stor skylt hyra en skoter. Det är vårt hus. Det finns en triangel stopp som du kommer att se och bekräfta vår plats.

Här finns anvisningar om du kommer med bil från hamnen i Stari Grad eller Sucuraj:
När du avslutar din färja bara att följa skyltarna mot staden Hvar. När du anländer i Hvar stad måste du gå till vänster på första stora korsningen. Gå inte rätt för centrum, gå till vänster för bensinstationen. Efter 200m är en annan korsning. Vid denna korsning kommer du att se massor av skotrar för uthyrning. Det är vårt hus.

Om du behöver mer information om riktningar eller om du behöver en pick up ring oss eller skicka oss ett e-post.
Plocka upp från busstationen i Hvar stad är gratis. Plocka upp från hamnen är inte möjligt, eftersom det är ingen körning tillåten i hamnen med undantag för taxi.
Om du vill att vi ska hämta upp dig från hamnen i Stari Grad (som är en stad 17km från Hvar stad) priset är 200kn. Taxi tar betalt från 250kn till 350kn.
Om du vill att vi ska hämta upp dig från hamnen i Jelsa (en stad 30 km från Hvar stad) priset är 300kN. Taxi tar betalt från 400kn till 450kn.
Priset är för ett hål bil upp till 4 personer.

ADRESS: Domovinskog rata 20
Om du checkar in efter 19:00 KONTAKTA OSS.