Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 1,666 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.4
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.4
Utmärkt 1,666 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.4
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.6
Hostel Suites Palermo Located at Charcas 4752, Charcas 4760, Buenos Aires.
Hostel Suites Palermo
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1425 Charcas 4752, Charcas 4760
84% 1666
-34.5812137 -58.4266662
Hostel Suites Palermo
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
21 sep 2016
8.0

gente muy atenta atendiendo un hostel bastante cómodo. podés reservar una pieza privada y estar encerrado o tambien una compartida y rodearte de gente en tu misma sintonia. cerca de subtes para viajar rapido y barato. recomendable!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 sep 2016
10.0

Todo excelente!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 sep 2016
7.4

La ubicación del hostel es buena y el personal que atiende también. Tendrían que mejorar la limpieza en general y las instalaciones de los baños.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
10 sep 2016
5.1

el perdonale muy bueno pero el hostel es muy viejo! tienes que restructurarlo!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
8 sep 2016
9.7

just the shower facilities need to be improved

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 sep 2016
9.4

El Hostel esta muy bien ubicado en Palermo, tienes la estación de Metro o Subte a dos cuadras muy accesible. En la zona existe muchos restaurantes y sitios para compartir con amigos unas bebidas sin problema para escoger, el fin de semana hacen un mercado por la calle Thames, que puedes llegar caminando unas 5 cuadras. Ademas ves otro lado de la ciudad y compartes mas con el dia a dia de los Argentinos.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 aug 2016
6.6

Our room at the hostel was nice and clean, but two of the walls were doors with glass panes and the hostel was extremely loud at night, making it nearly impossible to sleep. The common areas weren't particularly nice for hanging out, so it wasn't one of my favorite hostels I've stayed in. Staff were nice and helpful.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
18 aug 2016
9.4

Estuve sólo dos días pero 100% recomendable el hostel. En mi caso lo mejor fue la ubicación, ya que está a dos cuadras de la embajada para sacar la visa.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 aug 2016
8.3

The staff was great and very friendly, but the shuttle never came to pick me up. Nor did the shuttle pick up my friend later that day, even though I watched the hostel staff call to confirm, which was very disappointing. We also ended up in a very loud room, and the blankets were super ratty. The location is ideal, especially with the metro being so close, but the facilities could use an upgrade.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 aug 2016
9.1

Excelente ubicación en Palermo, a metros del Subte, la Av. Santa Fe y a unas pocas cuadras de la plaza Serrano. Destaco el generoso tamaño de los lockers individuales, permite guardar una mochila de viaje grande. La atención ha sido muy buena y el desayuno cumple bien, sin llegar ser excelente.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.