Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.2
Utmärkt 1762 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 9.1
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.8
  • Renlighet 7.7
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.2
Utmärkt 1762 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 9.1
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.8
  • Renlighet 7.7
  • Utrustning 7.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 apr 2017
8.9

Estuvo excelente. El hostel esta muy bien ubicado, es limpio y la predisposición del personal es muy buena!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 apr 2017
8.3

Es un hostel que frecuento, lamentablemente la limpieza de la habitación era muy mala.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
22 apr 2017
9.7

Muy bueno todo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Venezuela, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 apr 2017
7.4

Hola, todos muy atentos, me toco la hab nro 12, y el baño cerca de esas habitaciones en el ultimo piso, muuuyy incomodo, muy pequeño.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
15 apr 2017
7.1

El hostel se veía regular, pero la habitación privada era muy fea.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Uruguay, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 apr 2017
5.1

Hola, contarles que tuve una mala experiencia en mi estadía. Desperté con todo el cuerpo lleno de picaduras, brazos, piernas, torzo. Al revisar mis sábanas vi que había un bicho en mi cama. Lo agarré y se lo lleve al chico que estaba de turno. Y la respuesta fue "es un acaro de cama " como si fuera algo normal. Me tuve que ir a comprar loratadina porque comenzaron a picar de una manera insoportable. No recomiendo este lugar. No me ofrecieron ninguna solución. Tengo fotos para mostrarles.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
7 apr 2017
6.6

As far as hostels go it was alright. As a solo traveller it wasn't the easiest to meet people and as with most hostels the bathrooms could do with an update. Great location, decent cereal and toast breakfast, as well as decent wifi.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • anto91
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 mar 2017
8.6

Todo bárbaro! Volveria sin dudas!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 mar 2017
7.1

Buen hostel con los servicios básicos. Le falta un poco de mantenimiento general pero zafa para unos días.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • elnegroyerrich
  • Argentina, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 mar 2017
7.4

Excelente lugar al igual q el personal, solo falto silencio por parte de los huéspedes, el desayuno es muy bueno

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.