Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Shappy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 9.4
 • Säkerhet 9.7
 • Plats 9.9
 • Personal 9.7
 • Atmosfär 8.1
 • Renlighet 9.7
 • Utrustning 8.9

Plats

Varsavska 8

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
FRÅN busstationen
Det snabbaste och enklaste sättet att ta sig till vandrarhemmet från busstationen är med spårvagn. När du avslutar busstationen hittar du själv titta på spårvagn stationer. Det finns två stationer, och du kommer att ta de spårvagnar som stannar på den andra när man tittar från busstationen. Ta en spårvagn nummer 6, riktning'' Crnomerec''. Det kommer att ta fem hållplatser för att komma till stora torget i Zagreb, Josip Jelacic-torget. Gå av spårvagnen vid torget och fortsätta att gå ner på gatan spårvagnar går. Ta vänster när du kommer till den andra gatan, Margaretska Street, och då kommer du in i en liten men populär torget i Zagreb, som heter Flower Square. Korsa torget, njuta av det och ta en rätt till Varsavska gatan och bara kvar lite längre. Vårt vandrarhem ligger på nummer 8, på höger sida, när du går på en liten gård. Välkommen till Hostel Shappy!

FRÅN Centralstationen
Det snabbaste och enklaste sättet att ta sig till vandrarhemmet från centralstationen är med spårvagn. När du avslutar centralstationen befinner du dig på King Tomislav Square. Rätt framför dig finns det två stationer med spårvagn och du kommer att ta en spårvagn stopp på spårvagnen stationen tvärs över gatan. Ta antingen en spårvagn nummer 6, riktning'' Crnomerec'', eller en spårvagn nummer 13, riktning'' SaviSCe''. Båda spårvagnarna kommer att ta två hållplatser för att komma till stora torget i Zagreb, Josip Jelacic-torget. Gå av spårvagnen vid torget och fortsätta att gå ner på gatan spårvagnar går. Ta vänster när du kommer till den andra gatan, Margaretska Street, och då kommer du in i en liten men populär torget i Zagreb, som heter Flower Square. Korsa torget, njuta av det och ta en rätt till Varsavska gatan och bara kvar lite längre. Vårt vandrarhem ligger på nummer 8, på höger sida, när du går på en liten gård. Välkommen till Hostel Shappy!

Från flygplatsen
För att komma till vandrarhemmet från flygplatsen skulle vi råda dig att antingen ta en taxi, vilket skulle kosta 100 till 150kn, eller en buss, som skulle kosta 30 kN. Bussen tar bara dig nära centralstationen, där du ska ta en spårvagn. När du anländer till centralstationen, måste du gå igenom en liten tunnel / köpcentrum för att komma in i kung Tomislav torget, där centralstationen är. Det finns två spårvagnshållplatser precis innan dig som du får ut av köpcentrum och du kommer att ta en spårvagn stannar vid tågstopp till vänster. Ta antingen en spårvagn nummer 6, riktning'' Crnomerec'', eller en spårvagn nummer 13, riktning'' SaviSCe''. Båda spårvagnarna kommer att ta två hållplatser för att komma till stora torget i Zagreb, Josip Jelacic-torget. Gå av spårvagnen vid torget och fortsätta att gå ner på gatan spårvagnar går. Ta vänster när du kommer till den andra gatan, Margaretska Street, och då kommer du in i en liten men populär torget i Zagreb, som heter Flower Square. Korsa torget, njuta av det och ta en rätt till Varsavska gatan och bara kvar lite längre. Vårt vandrarhem ligger på nummer 8, på höger sida, när du går på en liten gård. Välkommen till Hostel Shappy!
 • Värde för pengarna 9.4
 • Säkerhet 9.7
 • Plats 9.9
 • Personal 9.7
 • Atmosfär 8.1
 • Renlighet 9.7
 • Utrustning 8.9
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.