Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel San Marino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
6.9
Bra 152 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.1
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 6.4
  • Personal 7.0
  • Atmosfär 6.6
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 7.0
BOKA NU
6.9
Bra 152 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.1
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 6.4
  • Personal 7.0
  • Atmosfär 6.6
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 7.0
Hostel San Marino Located at Via 28 Luglio,224, Borgo Maggiore, San Marino.
Hostel San Marino
San Marino
San Marino 47893 Via 28 Luglio,224, Borgo Maggiore
69% 152
43.9462600 12.4569440
Hostel San Marino
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 nov 2016
5.7

- Sehr spärliches Frühstück - Kalte Zimmer / keine Heizung - Einrichtung ist etwas runtergekommen - Sehr laut durch Konzertsaal unter dem Zimmertrackt (bevorzugt Heavy Metall Bands am spielen)

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 nov 2016
8.3

Frühstück IST kein richtiges vorhanden

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
2 nov 2016
7.4

We had a decent stay in this hostel. Very far from the city center unless you have a car. Former hospital with terrible showers you are sharing the shower with 2 others and no curtains. Other than that nice free breakfast and staff was very friendly and helpful. Was a bit hard to enter the hostel as door was locked and no bell to ring. After shouting and waiting for 15 minutes staff from the pub under the hostel let us in. Free parking!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 okt 2016
8.9

Overall good, but prepare extra 3eur for linen.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 okt 2016
5.1

Eu cancelei a minha reserva neste Hostel 3 dias antes. Avisei o Hostel. Avisei o website. E o Hostel quer debitar-me a noite. Enviei 3 emails. Nunca responderam. Responderam no dia a seguir à data da reserva para dizer que me iam debitar. Foi uma atitude de má fé.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
29 sep 2016
8.3

Ohne Auto ist die Lage ungünstig. Abgesehen davon: schönes, sauberes Hostel mit toller bar und fairem Preis. Etwas mehr öffentliche Bäder/Toiletten wären gut...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tjeckien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 sep 2016
2.0

Vážení, mé hodnocení je absolutně negativní co do postoje vaší společnosti, když jsem pobyt potřeboval stornovat. Zavčas jsem vám poslal stornovací mail a z vaší strany nic, takže se asi budeme soudit o to, kdo zaplatí můj stornovaný pobyt. Jsem s vaším jednáním hluboce nespokojen a nikomu známému vaší společnost určitě nedoporučím, spíše je budu před vámi varovat!!! Antonín Vacek.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
2 sep 2016
8.9

깔끔하고 좋은데 위치가 산마리노 좀 못가서 있어가지고 케이블카를 타시던지 아니면 걸어가셔야될겁니다 그리고 숙소가 넒고 좋은데 사람이 좀 없어서 한적한거 좋아하시는분은 좋겠고 아침도 괜찮게 나옵니다 건물아랫층에 바하고 뒷편으로는 대형마트있구요 제일 아쉬운게 샤워물잋좀 약하더라구요 ㅎㅎ 그것만빼면 좋습니다

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 aug 2016
7.1

There are 10 rooms in this hostel - and only one shower and one toilet. I can't fathom how anyone thinks that's a good idea. Nonetheless, the place was decent and clean and San Marino is truly a beautiful country. The hostel is about a one hour walk to the top - very highly recommended, the views are stunning. The owner speaks very little English, but nice and pleasant people. There were no young people staying in my 8 person room - everyone was over 40, so look to party elsewhere.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 jul 2016
8.6

Schade, dass dieses angenehme Hostel nicht mehr Gäste hat. Eine freundliche, gut ausgestattete Bleibe in Borgo Maggiore, immer noch in Laufdistanz der Altstadt. Ich fühlte mich wohl.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.