Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Riad Marrakech Rouge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.5
Superb 4,243 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.7
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.6
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.2
BOKA NU
9.5
Superb 4,243 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.7
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.6
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.2
Hostel Riad Marrakech Rouge Located at Riad Zitoune Jdid, Derb Zenka Dika, no. 40, Marrakech.
Hostel Riad Marrakech Rouge
Morocco
Marrakech 40000 Riad Zitoune Jdid,, Derb Zenka Dika, no. 40
95% 4243
31.6253577 -7.9864382
Hostel Riad Marrakech Rouge
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 dec 2016
10.0

Isham and Alli were awesome! Great place, I'd come again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 dec 2016
10.0

Had a great stay. The staff were a great help, and the atmosphere was great

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 nov 2016
10.0

Salaam alékoum. Riad Marrakech Rouge continues to be my favorite spot to stay while in Marrakech. A warm welcome always awaits us, and a fun evening with new acquaintances always seems to unfold on one of the terraces. Hinde has a great team working with her. Thank you for another enjoyable stay. Beslama! Amagi

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 nov 2016
10.0

Rundum vollkommen zufrieden! ich werde wiederkommen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 nov 2016
10.0

Great atmosphere and friendly staff! Would definitely come back if I was to re-visit Marrakech

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 nov 2016
10.0

Bestes Hostel in Marrakech. Top Atmosphäre und super Personal! Frühstück schmeckt auch :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 nov 2016
10.0

Awesome hostel with a great atmosphere! Really helpful staff that can answer any questions you have. They have free breakfast, and a rooftop thats perfect for sunsets and shisha. Very close to the main square. Wouldn't stay anywhere else!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 nov 2016
10.0

Really central! If you like sweet breakfast you will like the one they offer! The staff is really nice and help you out with everything. I enjoyed my time there !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 nov 2016
9.7

Fantastic riad. Very new, clean and well fitted out. Mohammed is an excellent host and the food is top notch. Highly recommended

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 nov 2016
10.0

Superbe auberge, le personnel est au top, en tous cas je vous la conseille.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.