X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Hostel Really Central Kiev

Bogdana Khmelnitskogo str. building nr 10, Floor 2. Apt. 50, Kiev, Ukraina

karta & vägbeskrivning


72%Betyg

  • 87%Värde för pengarna
  • 70%Säkerhet
  • 97%Plats
  • 67%Personal
  • 57%Atmosfär
  • 67%Renlighet
  • 60%Utrustning

Översatt av Google Från järnvägsstationen:

Ta tunnelbanan vid Vokzalna och stig av vid Teatralna (2 hållplatser). När du får på marken leta efter tecken Ukrinform på engelska (det är ungefär 50 meter från tunnelbanan exit). Vandrarhemmet är bara nästa byggnaden. På Khmelnitskogo street 10 ska du gå in i lilla bågen och gå till innergården. Följ sedan skylt med logotypen. kod på doorr 140 tryck på samma gång


Från flygplatsen

Vi kan ordna en taxi för att komma och möta dig på flygplatsen och kör dig direkt till vandrarhemmet. I detta fall föraren kommer att möta dig när du avslutar tullen inne på flygplatsen med en skylt med ditt namn. Priset på taxi är 35 euro / bil. Det är billigare än ordinarie pris på flygplatsen. Du kan betala taxichauffören direkt eller betala i vandrarhemmet senare, som du föredrar.
Flygplatsen ligger 45 km från staden, och kollektivtrafik stannar vid 12:00, så särskilt vid denna tid blir det ett bättre alternativ att ta en taxi.
Från flygplatsen
Korsa gården framför flygplatsen och ta Atass bussen till Kharkivska tunnelbanestation. Bussen går vidare till centralstationen. Ta tunnelbanan till Zoloti Varota tunnelbanestation, men inte får ut från stationen. Istället, gå igenom den underjordiska passagen till Teatralnaya tunnelbanestation och få ut på gatan där. Du kommer att hitta dig själv på Bogdana Khmelnitskogo St Walk uppförsbacke, mot operan, för omkring 100 steg och vänder in i valvet på nummer 10. Bågen öppnas i en innergård. Använd den asfalterade vägen till höger på gården för att passera in i en andra innergård. Ingången är den andra dörren till höger. . Om entrédörren är låst, tryck samtidigt på de tre knapparna som motsvarar antalet 140. Väl inne, gå några steg till hissen och ta den till andra våningen. Dörren till vandrarhemmet är till vänster, märkt med nummer 50.

Från huvud / internationella busstationen:

Promenera till Lubydska tunnelbanestationen (10 minuter). Ta sedan tunnelbana och gå av vid Teatralna stopp. Följ sedan instruktionerna ovan eller titta på kartan!

Kod på dörrarna inne i byggnaden är 140 pressas samtidigt (tillsammans samtidigt)