X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Hostel Pousada Pais Tropical

Largo do Pelourinho 7, Salvador, Brasilien

karta & vägbeskrivning


72%Betyg

  • 67%Värde för pengarna
  • 73%Säkerhet
  • 88%Plats
  • 76%Personal
  • 70%Atmosfär
  • 65%Renlighet
  • 63%Utrustning

Översatt av Google Vårt vandrarhem är beläget i stadens historiska centrum vid torget heter Largo do Pelourinho. Du hittar det på Stadsmuseet också (stor gul byggnad) och Jorge Amado hus (stora blå byggnad) - en plats för fundament, som är en hyllning till denna berömda brasilianska författare. Ligger dessa två byggnader och ser vänster ser du en smal gul byggnad - det är vår inn, "País Tropical".
Hur ta sig dit från flygplatsen:
Ta bussen mot Praça de SE och gå ut vid den sista hållplatsen. För ytterligare instruktioner se vår stadskarta. Vi kan också erbjuda dig en transfer från flygplatsen Salvador till dörren till vårt guesthouse. Priset för denna tjänst är R $ 80. Om det finns fler än 4 personer som kommer, är priset förhandlingsbart (via e-post).
Hur ta sig dit från hamnen, som katamaraner från Morro de São Paulo kommer:
Efter att ha lämnat hamnen, huvudet mot Mercado Modelo, en stor byggnad som ligger på motsatt sida av porten. Gå till Lacerda Hiss, vilket kommer att ta dig till Pelourinho. Hissen kostar 15 cent. Det kommer att ta till Praça de sig, för vidare instruktioner, se vår stadskarta.
Hur ta sig dit från busstationen (Rodoviária):
Du kan antingen ta bussen mot Praça de Sé (du går ut vid den sista hållplatsen) framför köpcentret Iguatemi eller gå till den andra avfarten och ta bussen till Barroquinha (dess fatser option). Du borde gå ut vid hållplats Tabuao. Du kan använda en liten minibussar istället för vanliga sådana, de kostar lika mycket som en vanlig buss, men är mycket snabbare. En taxi från busstationen till vårt vandrarhem bör kosta runt R $ 25, men innan de fick in en taxi, du förhandla priset med en taxichaufför först.