Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Pisa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 3686 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.7
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.4
BOKA NU
8.8
Utmärkt 3686 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.7
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 mar 2017
10.0

Hostel Pisa was great in every way! Walking distance from airport and train station. The staff was very helpful and the rooms were very clean. I highly recommend staying here!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 mar 2017
6.6

Overall stay was pleasant, the room was big but the beds were small and squeaky, it also seemed like the bottom bed sheets were not cleaned. The down stairs area was good. The staff were very kind, and easy to talk to.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 mar 2017
10.0

Alles Super , wg sehr verkehrsgünstiger Lage etwas laut .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 mar 2017
9.7

My most-nicest stay in a Hostel ever! :-) Mai visto un personale così simpatico e di buon umore! È stato bellissimo rimanere al HostelPisa!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 mar 2017
9.4

Hostel très bien situé! À 25 minutes de marche de la tour de Pise! Très propre, les chambres sont grandes, le petit restaurant offre beaucoup de choix. À noter : le buffet "all you can eat" est 8 euros et non 7, comme mentionné sur leur site. Il n'y a pas de cuisine. Donc on ne peut pas se faire de la bouffe. Et il n'y a pas d'activités organisées par le Hostel non plus, donc plus difficile de rencontrer des gens!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 mar 2017
10.0

Le lieu est très agréable et bien situé. proximité avec l'aéroport est idéal. le personnel jeune et très compétent, serviable, gentil . Le point négatif s'est le bruit, pas de respect. nous prenions notre avion, tôt le matin et plusieurs fois dans la nuit, des jeunes sont montés dans les étages en criant, en courant. Nous avons été réveillé de 1h à 2h du matin alors que la salle du bas était très bien insonorise. il faudrait mettre au dernier étage et coté rue les personnes qui souhaitent dormir

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 mar 2017
10.0

This hostel was great - the room was cozy with a private bathroom! The only downside to my room was it was near the outside patio area - so it was pretty noisy until 2 AM when the patio closed. The staff and lobby area was great - I would stay at this hostel again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 mar 2017
9.1

L'unica pecca un po' troppi rumori

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 mar 2017
9.4

スタッフはみな明るく親切 一回のレストランの雰囲気もいい ドミトリー室内も広くきれい。ベッドは小さいが、マットレスの感触も悪くない。 各部屋にある水回りはまずまずといった程度だが、値段を考えると十分に許容範囲内 駅からの道もわかりやすい 強いて難点を言えば、フロントでもらえる地図に斜塔まで徒歩20分とあるが、男が多少 早めに歩いても30分はかかるかなあ、ということくらい

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 mar 2017
7.4

Ottimo ostello. Bisogna rifare i bagni e mettere degli attaccapanni nelle camere.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.