Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel One Prague

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 9.5
 • Säkerhet 9.6
 • Plats 8.9
 • Personal 9.8
 • Atmosfär 9.7
 • Renlighet 9.6
 • Utrustning 9.5

Plats

Cimburkova, 8

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Från flygplatsen:
1) När du lämnar terminalen i Prag flygplats du fånga buss AE (Airport Express). Avlämning på den sista hållplatsen (Hlavni nadrazi).
Se anvisningar från centralstationen nedan.
2) När du lämnar terminalen i Prag flygplats du fånga buss nummer 119 med riktning Dejvicka. Detta är också namnet på den sista platsen där du kommer att avgå. Här du hoppa på den gröna tunnelbanelinjen A, och gå av på femte stoppet som heter Muzeum. I detta stopp du kommer att ändras till den röda tunnelbanelinjen C. Du kommer gå av på första stoppet av den röda linjen, Hlavni nadrazi. Om du lämnar stationen och in i parken sväng höger. Vid slutet av vägen i parken hittar du en spårvagnshållplats Hlavni nadrazi, på gatan Bolzanova. Du tar rad 5, 9 eller 26 i rätt riktning (så mot järnvägsbron) och gå av på andra hållplatsen Lipanska. Som ni avgår spårvagnen du korsar gatan, och hålla på att gå i motsatt riktning som spårvagnen. Den andra gatan till höger, Cimburkova är vår gata. Vi ligger på nummer 8, på höger hand.
3) Om du inte känner för att använda billiga kollektivtrafik, kan du också använda en busservice som vi kan ordna så att du (vänligen skicka ett mail eller samtal).

Från busstationen Florenc:
Hoppa på den röda linjen med inriktning Haje, och gå av på första stoppet som heter Hlavni nadrazi. Om du lämnar stationen och in i parken sväng höger. Vid slutet av vägen i parken hittar du en spårvagnshållplats Hlavni nadrazi, på gatan Bolzanova. Du tar rad 5, 9 eller 26 i rätt riktning (så mot järnvägsbron) och gå av på andra hållplatsen Lipanska. Som ni avgår spårvagnen du korsar gatan, och hålla på att gå i motsatt riktning som spårvagnen. Den andra gatan till höger, Cimburkova är vår gata. Vi ligger på nummer 8, på höger hand.

Från tågstationen Hlavni Nadrazi:
Om du lämnar stationen och in i parken sväng höger. Vid slutet av vägen i parken hittar du en spårvagnshållplats Hlavni nadrazi, på gatan Bolzanova. Du tar rad 5, 9 eller 26 i rätt riktning (så mot järnvägsbron) och gå av på andra hållplatsen Lipanska. Som ni avgår spårvagnen du korsar gatan, och hålla på att gå i motsatt riktning som spårvagnen. Den andra gatan till höger, Cimburkova är vår gata. Vi ligger på nummer 8, på höger hand.

Från tågstationen Nadrazi Holesovice:
I den här tågstationen du hoppa på den röda tunnelbanelinjen i tre hållplatser och avgår på Hlavni Nadrazi station.If du lämnar stationen och in i parken sväng höger. Vid slutet av vägen i parken hittar du en spårvagnshållplats Hlavni nadrazi, på gatan Bolzanova. Du tar rad 5, 9 eller 26 i rätt riktning (så mot järnvägsbron) och gå av på andra hållplatsen Lipanska. Som ni avgår spårvagnen du korsar gatan, och hålla på att gå i motsatt riktning som spårvagnen. Den andra gatan till höger, Cimburkova är vår gata. Vi ligger på nummer 8, på höger hand.

* Om du väljer att ta en taxi, ta del av följande priser: - från tågstationen Hlavni Nadrazi, bör priset vara ca 100-150 CZK. Från järnvägsstationen Nadrazi Holesovice, bör priset vara ca 200-250 CZK. Från busstationen Florenc, bör priset vara ca 100-150 CZK. Från flygplatsen, bör priset vara ca 600-700 CZK
 • Värde för pengarna 9.5
 • Säkerhet 9.6
 • Plats 8.9
 • Personal 9.8
 • Atmosfär 9.7
 • Renlighet 9.6
 • Utrustning 9.5
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.