X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Hostel Oki Doki

Plac (Square) Dabrowskiego 3, Corner of Marszalkowska and Swietokrzyska, Warszawa, Polen

karta & vägbeskrivning


88%Betyg

  • 89%Värde för pengarna
  • 89%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 92%Personal
  • 85%Atmosfär
  • 86%Renlighet
  • 86%Utrustning

Vi ligger mitt i centrum, på Marszalkowskagatan (Warsaws huvudgata), 100 meter från tunnelbanastationen Swietokrzyska.

Till fots från den centrala järnvässtationen
Bara 10 minuters gående - utan tvivel, närmast till stationen i staden. Gå mot gamla stan eller mot Marszalkowskagatan och Galeria Centrum - köpcentrumet. Gå ut från stationen och du ska se Kulturpalatset (den kolossala byggnaden). Ta till vänster och gå längs gatan mellan stationen och palatset. Nu har du palatset på din högra sida och ett stort bygge samt hotell Intercontinental på din vänstra sida. Fortsätt vidare tills du ser en park bredvid palatset och gå snett genom parken. När du kommer till gatan ser du en McDonalds-restaurang vid korsningen av Marszalkowska och Swietokrzyska. Gå till andra sidan Marszalkowska, ta till vänster över trafikljusen. Fortsätt vidare på Marszalkowska (50 meter) och ta första gatan till höger (Rysia) som leder dig till en plats (med den italienska ambassaden). Nu är du framme. Vi är första byggnaden på högra sidan om platsen. Det ligger en bank i bottenvåningen och OkiDoki högst uppe.

För dem som inte orkar gå: Ta bussen (508, 512, 519, 174 eller 192) två hållplatser mot Centrum. Stig av och från McDonalds fortsätt som ovan. (Ta inte omarkerade taxibilar; de kan kosta hur mycket som helst).

Från flygfältet:
Ta buss nummer 175 och stig av i hörnet av Marszalkowska och Aleje Jerozolimskie, gå igenom tunneln och gå en busshållplats längs Marszalkowska till Swietokrzyska eller ta vilken spårvagn som helst mot ‘Zoliborz’ till nästa hållplats, och stig av vid hållplatsen Metro Swietokrzyska. OkiDoki ligger på högra sidan, bakom bion ‘Bajka’. Fortsätt nu såsom från McDonalds.

Från busstationen (Dworzec Zachodni)
Ta buss nummer 127, stig av vid Metro Swietokrzyska och sedan fortsätt som ovan.

Med bilen
Kör till centrum, alla skyltar leder dig till Marszalkowskagatan och till Kulturpalatset. Ta till Marszalkowska (håll palatset på din högra sida) och kör till korsningen med Swietokrzyskagatan (McDonalds). Fortsätt längs Marszalkowska och ta första gatan till höger (Rysia). Vi är första byggnaden på högra sidan om platsen. Det ligger en bank i bottenvåningen och OkiDoki högst uppe.

Obs!

Adressen är Plac Dabrowskiego 3 or den är mycket nära centrum. Aldrig far till ulica eller ul. Dabrowskego (gata) på Mokotow området, vilket ligger långt borta .