X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Hostel Mills Sarajevo

karta & vägbeskrivning


86%Betyg

  • 88%Värde för pengarna
  • 84%Säkerhet
  • 86%Plats
  • 90%Personal
  • 78%Atmosfär
  • 92%Renlighet
  • 84%Utrustning

Översatt av Google Buss och tåg
När du kommer till busstationen eller tågstationen, det bästa sättet att komma till oss är med spårvagn nummer 1. som lämnar från te järnvägsstationen. Busstationen och järnvägsstationen ligger bredvid varandra. En biljett för en spårvagn kan du köpa i en kiosk där priset är 1,60 KM (0,80 eurocent) eller i spårvagnen där priset för biljetten är 1,80 KM (0,90 eurocent). Från järnvägsstationen du går med spårvagn till Bascarsija square (den 8: e stationen från järnvägsstationen). När du går ut ur spårvagnen, kommer du att se på höger sida av hotellet Kovaci. Gå i denna riktning, och du kommer att komma i Kovaci gatan. Gå denna gata upp, slå sedan på den 3: e gatan till vänster (Dzinina street). Efteråt går i första gatan på höger sida (gata Mlini), där vårt vandrarhem ligger.

Busstation East Sarajevo / Lukavica

Busstationen East Sarajevo är approximatly 12 kilometer från vårt vandrarhem. Från stationen kan du komma till oss med taxi. Priset för en taxiresa skulle arround 10 euro. Den andra möjligheten att ta sig till oss är med trådbuss. Den trådbuss stationen ligger 100 meter från busstationen Lukavica. Var noga när du anger trådbuss att det är antalet 103. Dobrinja - Austrijski trg. En biljett för trådbuss du kan köpa i en kiosk där priset är 1,60 KM (0,80 eurocent) eller i trådbuss där priset för biljetten är 1.80 km (0,90 eurocent). Du kommer att köra till den sista stationen Austrijski trg och genom att lämna bussen du ska bege dig för riktningen av floden Miljacka och över bron (Latin bro eller Princip bridge). Efter att ha korsat bron och huvudgatan du kommer att gå i den andra gatan till höger och efter 100 meter är du framme vid Bascarsija square. På Bascarsija torget kommer du att korsa gatan från spårvagnshållplatsen och gå rätt i Kovaci gatan. Gå denna gata upp, slå sedan på den 3: e gatan till vänster (Dzinina street). Efteråt går i första gatan på höger sida (gata Mlini), där vårt vandrarhem ligger.
Airport

Den Sarajevos flygplats ligger 12 kilometer bort från vårt vandrarhem. Eftersom det inte finns någon direkt busslinje från flygplatsen till centrum är det enda alternativet är att ta en taxi. Priset för en taxiresa är 10 euro.