X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Hostel Mills Sarajevo

karta & vägbeskrivning


81%Betyg

  • 86%Värde för pengarna
  • 83%Säkerhet
  • 89%Plats
  • 81%Personal
  • 69%Atmosfär
  • 81%Renlighet
  • 79%Utrustning

Översatt av Google Buss och tåg
När du kommer till busstationen eller järnvägsstationen, det bästa sättet att komma till oss är med spårvagn nummer 1. som avgår från te järnvägsstationen. Busstationen och järnvägsstationen ligger bredvid varandra. En biljett för en spårvagn du kan köpa i en kiosk där priset är 1,60 KM (0,80 eurocent) eller spårvagnen där priset för biljetten är 1,80 KM (0,90 eurocent). Från järnvägsstationen du går med spårvagn till Bascarsija torget (den 8: e stationen från järnvägsstationen). När du går ut ur spårvagnen, kommer du att se på höger sida hotellet Kovaci. Gå i denna riktning och du kommer till Kovaci gatan. Gå denna gata upp, sväng i den 3: e gatan till vänster (Dzinina gatan). Efteråt går i första gatan på höger sida (gata Mlini), och snart kommer du att se Mills tecken på vandrarhemmet på vänster sida.

Busstationen East Sarajevo / Lukavica

Busstationen East Sarajevo är c: 12 kilometer från vårt vandrarhem. Från stationen kan du komma till oss med taxi. Priset för en taxiresa skulle arround 10 euro. Den andra möjligheten att lära oss är genom tråd. Den trådStationen ligger 100 meter från busstationen Lukavica. Var noga när du anger tråd att det är antalet 103. Dobrinja Austrijski trg. En biljett till tråd du kan köpa i en kiosk där priset är 1,60 KM (0,80 eurocent) eller trådbuss där priset för biljetten är 1,80 KM (0,90 eurocent). Du kommer att köra till den sista stationen Austrijski trg och genom att lämna bussen du blir chef för riktningen av floden Miljacka och över bron (latin bro eller Princip bro). Efter att ha korsat bron och huvudgatan du kommer att gå i den andra gatan till höger och efter 100 meter kommer du till Bascarsija torget. På Bascarsija torget du kommer att korsa gatan med spårvagnshållplatsen och gå rätt i Kovaci gatan. Gå denna gata upp, sväng i den 3: e gatan till vänster (Dzinina gatan). Efteråt går i första gatan på höger sida (gata Mlini), och snart kommer du att se skylt Mills på vänster sidaFlygplats

Den Sarajevo flygplatsen ligger 12 kilometer från vårt vandrarhem. .Det Finns ingen organiserad någon kollektivtrafik från flygplatsen till stadens centrum.Du måste kontakta oss för att ordna plocka upp för you.Outside av säsongen vi gör det gratis.
Samtidigt som vi har sommarsäsongen priset är 10 euro per bil som kan ta fyra personer.