Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Meeting Point

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 1,219 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.7
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.1
BOKA NU
8.7
Utmärkt 1,219 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.7
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.1
Hostel Meeting Point Located at Calle Factor 5, , Madrid.
Hostel Meeting Point
Spain
Madrid Madrid 28013 Calle Factor 5
87% 1219
40.4161765 -3.7126679
Hostel Meeting Point
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
8 dec 2016
9.4

Muy buen lugar. Buena experiencia ser parte del meeting point hostel. Recomendable

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 dec 2016
9.4

Lo pasamos perfecto, el hostel es muy funcional y agradable, con personal muy simpático.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 nov 2016
8.6

Hotel sans chichis mais très bien pour loger quelques jours sans se ruiner et en étant bien localisé. Nous étions dans un grande chambre donc l'espace était génial mais il m'a paru que certains dortoirs pouvaient être exiguës. Les petits-déjeuners ne sont pas compris et sont fort chers si on les prend à l'hôtel (4€ pour pas grand chose) mais il y a une cuisine bien équipée donc c'est parfait pour aller faire quelques courses et manger là à petit prix. Le personnel est aimable et accueillant.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 okt 2016
10.0

Really great hostel in a really great locaion. I would stay here against I return to Madrid

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

thank you for the review looking to see you back at our hostel for some more fun times.

20 okt 2016
7.4

el hostel esta muy bien ubicado, me senti un poco maltratada por una recepcionista no tenia una buena actitud

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
18 okt 2016
8.0

The ubication is nice but the rooms doesn't have toilet and shower it's outside the rooms and doesn't have many toilets only one for men.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Gracias David for your time and rating. To your knowlegde we have ensuite and shared dormitories. You should noticed when booking on-line. There are toilets (3 on the main flor and 1 in the second flor). Regards

13 okt 2016
8.3

Great location, right at the center. Helpful and friendly staff, comfy beds, clean bathrooms.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 okt 2016
9.7

La ubicación e instalaciones excelentes!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Gracias Vanesa por tu tiempo en puntuarnos. Deseamos vuelvas a visitarnos en otra ocasion. Saludos del equipo de MeetingPoint

8 okt 2016
10.0

Very cool time at Madrid in this hostel. Nice and happy staff. Very well located in the center. If i return to Madrid i would not hesitate for my accommodation.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

We are happy that u enjoyed your stay and hope to see you again at our hostel. Enjoy your travel

  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 okt 2016
6.0

El hostel sirvió para dormir básicamente, pero los compañeros de cuarto no colaboraban en nada. Cuando quisimos dejar en la recepción unos libros para que lo retire alguien al día siguiente que nos ibamos, nos quisieron cobrar (algo que nunca me paso en ningún hotel o hostel). La ubicación es perfecta, tenes todo cerca

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
Se svar från boendet

Sentimos que tu estancia no fuera del todo agradable. Tenemos habitaciones dobles con baño privado que posiblemente se ajuste mas a lo que buscas aunque tienen diferente tarifa. En las compartidas puedes dar con gente maja o no tan maja. Eso esta fuera de nuestro alcance. No entiendo muy bien a lo que te refieres con que os quisieron cobrar, por dejar unos libros?. Seguro que hubo un mal entendido. Tenemos una biblioteca mayormente de libros de clientes. Deseamos que puedas volver a visitarnos en otra ocasion. Saludos del equipo

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.