Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Internacional Mendoza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 1291 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 8.2
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 7.7
  • Utrustning 8.1
BOKA NU
8.6
Utmärkt 1291 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 8.2
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 7.7
  • Utrustning 8.1

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
6 aug 2017
9.7

Great time in the hostel. Have realy awesome bar, ping pong and snooker table. The staff is extrimly nice and hulpful for information. Plus is very cheap.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 aug 2017
10.0

The staff are awesome! Gaston, Miguel, Aaron, Adonis, and Danny are all very friendly and helpful. The tours are excellent and a good value for the money. Best wishes to the staff and I hope to see them again soon!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • melisasolbenitez9801
  • Argentina, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 2 Recensioner
4 aug 2017
9.4

Me sentí muy cómoda en el hostel, buena ubicación y limpieza. La atención fue muy buena. Adonis un genio, muy agradable y amable. Lo recomiendo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • goncalvesjoaooo
  • Brasilien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 aug 2017
10.0

Excelente local.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 aug 2017
9.4

It was all excellent. The hostel staff is the best. We had a great time.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 jul 2017
8.0

Le personnel est très sympa, le petit déjeuner est l'un des meilleurs que j'ai fait en Argentine, avec céréales, fruits (pas toujours), thé, chocolat, café, pain, un croissant par personne. Chambre tranquille, 4 lits avec salle de bain. Pas spécialement de point négatifs

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jul 2017
9.7

Muy bueno y los chicos de la recepción unos copados!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 jul 2017
9.4

J'ai beaucoup aimé cet hostel, il est parfait pour rencontrer des gens du monde entier, le personnel est toujours à ton écoute et prêt à t'aider et il y a toujours une bonne ambiance !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 jul 2017
5.7

Somewhat far from city center, facilities are very run down, bathrooms could use a lot of work. But you get what you pay for, I guess.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 jul 2017
9.1

Great place to stay. The rooms are super warm even though it might be freezing outside. Aaron and Miguel that worked there were superb, really helpful, kind and placed close attention to detail and offered us the best tours and advise of things to see around the city.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.