X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Hostel Heart of Sarajevo

S.H. Muvekita 2, Sarajevo, Bosnien och Hercegovina

karta & vägbeskrivning


94%Betyg

  • 95%Värde för pengarna
  • 92%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 96%Personal
  • 89%Atmosfär
  • 91%Renlighet
  • 92%Utrustning

Översatt av Google Hostel Srce Sarajeva ligger i centrum av Sarajevo, SH Muvekita nej. 2.
Om du anländer till Sarajevo flygplatsen, skulle det enklaste sättet att komma till vandrarhemmet vara att använda taxi, som i vår stad inte är alltför dyra. Du kan också helt enkelt kontakta oss och vi kommer att förse dig med transport.

Om du kommer till järnvägs-och busstationen (ligger bara 4 km från vandrarhemmet), ta spårvagn nummer ett. En spårvagn biljett kostar 1,80 KM och kan köpas på den lilla montern framför hållplatsen eller på spårvagnsförare. Du kommer att behöva gå av spårvagnen vid hållplats latinska Cuprija. Härifrån är det bara en tre minuters promenad till vandrarhemmet: bara huvudet i riktning mot Hotel Evropa.

Om du anländer till busstationen öst Sarajevo: taxi är den bästa lösningen. Annars gå några 250 meter från stationen för att komma till trådbuss stationen. Om du väljer detta transportsätt, måste du gå av vagnen vid hållplatsen heter Trg Austrije. Efter fem minuters promenad kommer du till vandrarhemmet.
Om du kommer med bil, är den riktning du behöver för att följa mot Hotel Evropa. Meddela din ankomsttid, så att vi kommer att kunna ge dig en parkeringsplats i tid.
Vi önskar er en trevlig resa!