Hostelworld.com

Hostel Green House Coffee Bar

Priser
karta
Recensioner
7.7
Mycket bra 29 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.2
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.8
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.4
  • Renlighet 6.0
  • Utrustning 6.8
BOKA NU
7.7
Mycket bra 29 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.2
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.8
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.4
  • Renlighet 6.0
  • Utrustning 6.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
15 jan 2017
4.3

No se lo recomiendo a nadie. Lo único bueno del hostal es la ubicación. Las piezas son pequeñas, sucias y sofocantes, no tienen llave por lo que cualquiera puede entrar. Yo estuve en una pieza mixta de 6 y una de las chicas entró con un extraño a la habitación y pasaron la noche juntos, lo que resultó muy desagradable. Los baños son incómodos, extremadamente pequeños y poco privados, y en las duchas ni siquiera hay espacio para dejar tus cosas. Me iba a quedar 2 noches, pero solo aguanté 1. Mal.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jan 2017
6.3

We've stayed at another hostel so we expected a similar place. We paid for a 6 person and was put into an 8 which I don't go for. The bathrooms were super small and dirty. We left on the second night of our reservation although we already paid. the room we were put in was really hot and smelled like wetness. If you're a two person team you can pay a little bit more for a proper hotel that's nice vs most (and this) hostel in Cartagena. The staff was friendly and it did feel safe.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
22 dec 2016
7.4

Bathrooms and showers were the worst part of this place. They also don't have AC in the rooms which was brutal while I was there. The older guy who works in the hostel and restaurant is the sweetest! The staff is pretty friendly and helpful.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Colombia, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 dec 2016
9.4

Está muy bien ubicado, aunque para salir a comer en restaurantes cerca es bastante caro. Sin embargo el ambiente es ameno y el servicio de las personas en el hostel es EXCELENTE. ¡Muy recomendado!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Colombia, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 dec 2016
9.1

El personal es amable, el hostal está bien ubicado y las habitaciones son limpias; sin embargo, deberían aumentar la frecuencia de limpieza de los baños, que aunque no estaban desastrosos, podrían mejorar.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
10 nov 2016
10.0

Me gustó mucho, una atención muy buena, muy acogedor y muy bien ubicado

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 sep 2016
7.7

Muy buena ubicacion, y limpieza sin duda ea un buen ligar por el precio pagado.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 aug 2016
5.4

Das Doppelzimmer hat überall Schimmel an den Wänden, die deckenplatten kommen halb herunter, die Matratze völlig durchgelegen, Badezimmer ohne Fenster mieft und schimmelt, sehr dürftige klapprige Einrichtung, oberflächlich geputzt, nicht sauber. Kurzgesagt: eine Zumutung! Völlig überteuert für diese Bruchbude. Schade, hatten mehr erwartet.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.