Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 2286 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.8
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.8
Utmärkt 2286 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.8
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Kokojjdu56
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 jul 2017
9.7

Vraiment une super auberge de jeunesse. Proche du centre ville, un bon prix, des casiers par personne dans le dortoir, un bar sympa, sanitaire et lit propre. Manque plus que le petit déjeuner gratuit et ça serait parfait

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 jul 2017
9.1

This was the second time I have stayed at Gastama and it is a very enjoyable and friendly hostel.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 jul 2017
6.6

A toothbrush and some toothpaste were left in our room when we checked-in. It seems that the bedroom hadn't been cleaned before we came in as this was a bit weird. We also specifically requested to have one double bed + 1 bed for a child, which the person confirmed to us over the phone when we booked the room. When we arrived, there was a bunk bed in the room + 1 single bed which was not what we requested. The person at the reception didn't even know which room had double bed/bunk beds...

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
13 jul 2017
9.4

The staff were really friendly and the atmosphere is great. Met a lot of people in my age 20-30.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • zulynorv1475
  • Mexiko, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 jul 2017
8.6

Muy buen hostal, me hubiera gustado quedarme más tiempo, el ambiente y las intalaciones son muy buenas, tiene muy buena hubicación, en general todo muy bien! Estoy contenta con mi estadía.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Portugal, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 jul 2017
9.1

Bien situé au démarrage du vieux Lille, une équipe au top (accueil, serveur...) bonne ambiance dans un cadre tip top ! Notre marié se souviendra de son EVG A recommander !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 jul 2017
9.7

Merci c était très chouette. Juste manque d éclairage dans la chambre, deux ampoules ne fonctionnaient pas (003)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jul 2017
7.7

Tight on space, even for a hostel. Good location. Nice communal areas. Usual messy kitchen.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
3 jul 2017
10.0

a year later... still fkn awesome

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jun 2017
9.7

Uno de los mejores hostales en los que he estado, los dormitorios son muy amplios y limpios; tienen todos los servicios al 100, la red WIFI funciona perfectamente en todo el hostal. Puedes comer y beber en el bar teniendo un descuento como huésped. Hay dos tiendas de autoservicio a la vuelta del lugar.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.