Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 2126 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.7
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.7
Utmärkt 2126 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.7
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
22 feb 2017
8.3

Excellent

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
17 feb 2017
8.6

Auberge super agréable, vivante, bonne ambiance, chouette déco et staff super sympa.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 feb 2017
10.0

Great place with a fantastic bar and lovely staff !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 feb 2017
8.3

Cool Hostel not too far from Vieux Lyon, decent bar with some good deals on. Kitchen could be a bit cleaner and with a few more things in there, but this wasn't too much of a problem. Staff are very friendly and speak good English (and are very patient with my French!). Bit of a walk from the station if that's where you're coming from but doable. Would stay here again!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 feb 2017
7.7

Le temps d'un court séjour, nous avons vraiment apprécié cette auberge. Il y avait une excellente ambiance et le personnel était très sympa. Merci de nous avoir aidé à résoudre les énigmes des films.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 feb 2017
9.4

Very nice staff and an awesome bar with occasional events. But always a nice place to spend an evening. The room was clean though a little too hot. The facilities were also clean. I would come here again.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 feb 2017
9.1

Bathrooms and kitchen can be a bit tidier but the atmosphere is wonderful and the staff is extremely kind! I'd return to Gastama!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 feb 2017
8.9

Clean, secure, and brand new. Located a 20-mn walk from the Lille-Flandres station. The only mild criticism I would give is that the bar/restaurant is public instead of being limited to people staying at the hostel, which makes it inconvenient to meet fellow travelers.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 feb 2017
10.0

Super auberge de jeunesse ! facilité de rencontrer du monde grâce au bar ! dortoir spacieux

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 jan 2017
7.1

Good location, very nice staff, but for the price of an hotel room you have the confort of an hostel.... not worth it.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.