Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 2,089 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.6
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
8.8
Utmärkt 2,089 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.6
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.6
Hostel Gastama Located at 109/115 rue de Saint Andre, , Lille.
Hostel Gastama
France
Lille Nord 59000 109/115 rue de Saint Andre
88% 2089
50.6458140 3.0556154
Hostel Gastama
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
12 jan 2017
10.0

Almost impossible to flaw- I was sick for this portion of my trip so speant the whole time in the hostel, and the facilities and atmosphere were out of this world! When I come back to properly experience Lille I will be staying here!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jan 2017
9.4

Excellent, friendly hostel, good food, warm beds, amazing wifi, lively atmosphere, staff understood my basic french, and spoke basic english. It was cheap, and good

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 jan 2017
9.7

Excelent staff, great facilities,!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • tianvrooy9468
  • Nederländerna, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 jan 2017
8.9

We had an awesome stay at Gastama. Didnt what to expect but enjoyed every minute of our visit to Lille and will definitely return to Gastama.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 dec 2016
6.3

Énormément de bruit les murs sont très fins on entend même les chuchotements. Les dames de ménage qui rentre comme ça. Mais à part ça très bon accueil, bonne sécurité, tres bon vigile, ouvert à n'importe quelle heure et bon emplacement.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 dec 2016
8.9

Very good hostel, all the facilities, clean modern rooms and rest facilities. Excellent bar and located in the right place for us. Would go again.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 dec 2016
8.0

Top locatie, je zit dicht bij alles. Alles is op wandelafstand bereikbaar. Het is een gezellige hostel waar het 's avonds gezellig vol loopt in de bar. De kamer was dik in orde! Het enige minpuntje waren de douches. Maar we zouden dit ons niet laten tegenhouden nog eens terug te gaan.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 dec 2016
10.0

Accueil excellent. Bien localisée dans le vieux Lille. Bar très bien. Les rooms sont spacieux, silencieux et propre. Bravo !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 dec 2016
10.0

très agréable ce séjour!!! bonne équipe très disponible!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 dec 2016
8.9

accueil et bar très agréables (locaux et personnel). moins fun mais quand même positif (prix abordable pour un emplacement top) côté dortoirs côté pratique : - quelques patères dans les chambres seraient les bienvenues - les couvercles des coffres de rangement ne tiennent pas ouverts et cela provoque des grincements qui doivent être très désagréables pour ceux qui se reposent, de plus cela rend le rangement acrobatique

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.