Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel GaiaPorto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.7
Superb 359 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.9
  • Plats 8.9
  • Personal 9.9
  • Atmosfär 9.6
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 9.6
BOKA NU
9.7
Superb 359 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.9
  • Plats 8.9
  • Personal 9.9
  • Atmosfär 9.6
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 9.6
Hostel GaiaPorto Located at Rua Cândido dos Reis nº 374-376, , Porto.
Hostel GaiaPorto
Portugal
Porto Vila Nova de Gaia 4400 - 070 VNG Rua Cândido dos Reis nº 374-376
97% 359
41.1341285 -8.6117362
Hostel GaiaPorto
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • preferredfutures1186
  • England, Mixad grupp, 41+
  • Entusiastisk resenärer
  • 11 Recensioner
29 nov 2016
7.7

Decor is very smart, wi fi works, breakfast very good. The room I stayed in was very small, bathroom was tight for 8 people, 1 loo, 2 showers, two sinks. I am a tall big guy and I found the mattresses too thin and couldn't sleep, also the metal bunk beds have no curtains or privacy, there are dedicated lockers but no shelves on the wall or the bed for small personal things. Joao the owner is very visible and doesn't miss an opportunity to chat and make friends.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
28 nov 2016
10.0

Best hostel. I cannot think of anything that wasn't exceptional about staying here. Especially liked the breakfast and the managers. Let's go back!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 okt 2016
9.4

Unser Gastgeber Joao war sehr hilfberiet und ist ein wirklich netter Kerl. Er hat im Aufenthaltsraum eine schöne Wohnzimmeratmosphäre erschaffen und hat top-moderne Zimmer für den Hostel-Standard. Wir würden defeintiv wiederkommen

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 okt 2016
10.0

I'm lost for words to decsribe how amazing the place is. Since the first minute you come there you feel amazing family atmosphere, the breakfast with everyday fresh homemade cake is great, absolutely loved the private room! Thank you Joao for making our stay unforgettable, I will do my best to tell the whole world of how amazing the hostel is! Best experience in Europe travelling.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 okt 2016
9.7

Toller Gastgeber, sehr nett und hilfsbereit, Portwein und Kuchen als Begrüßung! Schickes Haus, aber etwas hellhörig. Toller Garten mit Aussicht auf Porto. Die besten Brötchen während unseres Aufenthaltes in Portugal!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 okt 2016
9.4

Jai vraiment apprecie mon sejour a lhostel. Proprio super genereux de son tempsbet de sa personne me renseigne sur les choses a decouvrir dans la ville et m offre meme un ver de porto a mon arrivee. L hostel est cependant tres calme donc pas la place pour faire la fete xe qui tombait bien dans mon cas. Je recommande.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 sep 2016
9.1

Der Besitzer ist sehr freundlich und hilfsbereit, wir haben uns sehr wohlgefühlt und würden das Hostel weiterempfehlen

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 sep 2016
10.0

If you want a familiar atmosphere - go there. Nice and clean rooms? Go there. The BEST local advice for anything? Go there. You go to Porto? Go there!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 sep 2016
9.7

Very good hostel. Feels like home. I loved staing there a lot!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 sep 2016
8.9

C'est un bon hostel mais le petit déjeuner laisse à désirer.C dommages

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.