Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Encantadas Ecologic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 287 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.7
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 7.3
BOKA NU
8.4
Utmärkt 287 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.7
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 7.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Ainoan
  • Brasilien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 jul 2017
10.0

Adorei o Hostel. Já fui duas vezes, em baixa e alta temporada e as duas vezes foram ótimas! Super recomendo!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 jun 2017
8.9

The place was really nice and the location really good. Doesn't really have any security, you can't even look the door and i'm not sure if there were any lockers. However, this might also be the only place in brazil where you don't really need that much security. Else, for the price it was really quite good.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 jun 2017
10.0

Hostel incrível, bem localizado, na melhor parte da ilha! Me senti muito em casa

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 maj 2017
6.0

major security issues

    • 6.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
18 apr 2017
9.4

Amazing location ! Very nice staff !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 apr 2017
6.9

L'hotel pourrait être plus propre. Salle de bain douteuse. Lits confortables mais chambres obscures. Pas de petit déjeuner et pas evident de trouver du café le matin. Personnel peu aimable qui impose des règles absurdes : par exemple, il est autorisé de placer des aliments dans le frigo, mais seulement dans des sacs en plastique transparent fournis par l'hotel : pour que le personnel puisse voir à l'intérieur? Pas très écologique d'imposer l'utilisation du plastique.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
3 apr 2017
7.7

The location was good close to the beach, supermarket, and restaurants. The room that we had a bit stuffy. The kitchen was small but well equipped​. There were plenty of space to hang out when the weather turned bad. We had one incident that someone walked into our room in the middle of the night!! But no harm done.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 mar 2017
8.0

The hostel is well located, and very nice looking. The roomes are not very comfortable, but the owner is great and really helpful (if you speak Spanish), and makes a great breakfast!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 mar 2017
8.9

Very friendly owner who was really kind to me when I was ill at the hostel. Great location one minute from main beach.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
6 mar 2017
9.4

Ótimo lugar, excelente localização recomendo.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.