Hostelworld.com

Hostel Centraal

Priser
karta
Recensioner
6.3
Bra 641 Recensioner
  • Värde för pengarna 5.5
  • Säkerhet 6.4
  • Plats 7.4
  • Personal 6.7
  • Atmosfär 6.2
  • Renlighet 6.2
  • Utrustning 5.5
BOKA NU
6.3
Bra 641 Recensioner
  • Värde för pengarna 5.5
  • Säkerhet 6.4
  • Plats 7.4
  • Personal 6.7
  • Atmosfär 6.2
  • Renlighet 6.2
  • Utrustning 5.5
Hostel Centraal Located at Plantage Kerklaan 19, , Amsterdam.
Hostel Centraal
Netherlands
Amsterdam 1018SZ Plantage Kerklaan 19
63% 641
52.3661140 4.9113821
Hostel Centraal
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
22 jun 2016
10.0

Un poco pequeñas las habitaciones

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 maj 2016
3.7

Salve il mio nome è Lanzalotti Fabrizio nato a Torino il 23/03/1990.Ho pernottato 7 notti (dal 19/05/16al 26/05/16 al hostel central di amsterdam in plantage kerklaan 19 1018SZ conosciuto tramite booking e ho da avvisarvi su 3 cose in modo particolare. La prima, ci hanno vietato di usare la cucina (solo per lo staff) obbligandoci a mangiare fuori ogni giorno con notevole dispendio. La seconda, non c'è modo di lavare la biancheria sporca, e la terza ma non meno importante il Wi-Fi non funziona c

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 apr 2016
4.9

Sur le site vous annonciez des chambres de 12 lits alors qu'il y en avait 24 .... ( avec deux douches et deux toilettes ) Je veux bien comprendre que vous prenez un pourcentage mais payez 80€ deux nuits alors que quand on arrive devant l'auberge c'est 24 € les 2 nuits c'est pas très agréable ! Sinon le voyages c'est très bien passez je recommande cette ville pour des jeunes qui veulent s'amuser !

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 apr 2016
8.6

Personnel adorable, très bonne ambiance ! Les réceptionistes sont tous hyper gentil et arrangeants et l'ambiance est geniale. L'hôtel en lui même est petit et les douches aussi ce qui n'est pas pratique. Mais la bonne ambiance et l'emplacement près du centre l'emporte sur mon appréciation ! Si vous cherchez un endroit sympa pour poser vos affaires et dormir, foncez

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 mar 2016
5.7

La habitación en la que estuvimos alojadas era mixta y de 12 personas, era demasiado pequeña para albergar a tanta gente. La limpieza de la habitación era nefasta, debajo de las camas estaba lleno de polvo, las cortinas sucias y las alfombras de las duchas olían fatal. A pesar de estos defectos, el personal era muy atento y la ubicación fantástica. Finalmente, decir que para la calidad y las condiciones de este hostal el precio es demasiado excesivo.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 mar 2016
2.0

This was the worst Hostel experience I have ever had. To be honest, I'm not sure if this establishment is even running anymore. Don't. Make. A reservation. If you do, read there policies like a hawk. I was set to stay here until the recent bombings in Brussels, so I canceled my reservation to avoid travel risks. NOTE:the bombings happened less than 72 hours before my reservation, so since I canceled "late", this hostel still charged me the full payment as if I stayed there. No crises excepti

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 feb 2016
3.7
Översatt av Google

I rummet funktion 3 avsättningsmöjligheter. Vion 5 lampor är enda! resten är stulen eller något. Våningssängar är utan räcken, mycket gefählrich! Filtar är extremt smutsigt och färgade. I badrummet, kan du inte tvätta den, och duschar i huvudstationen är renare. Även om det är ett vandrarhem, men att sova där en mpüsste faktiskt få pengar. 60 EURI per person för en natt, ingen uppvärmning aaber toalett flush, ljus.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
4 feb 2016
4.9

Estructuralmente esta mal, las escaleras para subir son realmente pequeñas y empinadas. No existe acensor y tampoco el personal te va a ayudar. Hay paredes son terminar y se escucha mucho ruido en las noches. Existen solo dos enchufes para una habitación de 8 personas. Tienes que pagar por un locker, y si tu equipaje es grande solo lo puedes dejar expuesto en tu habitación. A pesar de todo eso, si solo buscas una cama ( estrecha) y un lugar calentito para pasar la noche, cumple su función.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
28 jan 2016
9.4

Muy contento , buen servicio , limpieza.. Todo boen

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 jan 2016
3.4

Sockets were hanging out of the walls, there were bare wires in the room, one plug socket for the whole room, toilet didn't flush properly, strange smell in the bathroom, room was really stuffy, stairs were way to narrow. The directions aren't accurate, the tram stop is called Artis, walk towards the zoo and then you turn right at the crossroads. Wouldn't recommend it

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.