Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Buffalo Niagara

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 764 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.2
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.9
BOKA NU
9.1
Superb 764 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.2
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.9
Hostel Buffalo Niagara Located at 667 Main Street, , Buffalo.
Hostel Buffalo Niagara
USA
Buffalo NY New York 14203 667 Main Street
91% 764
42.8927244 -78.8720512
Hostel Buffalo Niagara
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Kina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 jul 2016
10.0

Came for the bar exam and had amazing time staying at hostel buffalo-niagara. Almost everyone was here for the exam so we ended up studying together and celebrating together after the bar. The staff are very nice and helpful, and their bike sharing program saved me so much time!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 jul 2016
9.4

Super niedliches Hostel! Fühlt man sich wie daheim! Sehr sauber und sehr hilfsbereit bei auftretenden Fragen!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 jul 2016
8.0

It was the cheapest way to visit Niagara Falls. I was enjoyethank. Thank you.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 jul 2016
10.0

Great! The staff were so friendly, everything was clean, the place it's so nice. Honestly one of the best hostels I've ever been to.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jul 2016
10.0

J'ADORE VOTRE HOTEL

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 jul 2016
9.1

You can hire bikes for free :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 jun 2016
6.0

This hostel was okay. The front staff is very cold and not really all that helpful, it just didn't seem like they wanted to be there. The hostel itself was cute, but I also just felt like the city of Buffalo was unsafe. I'd rather stay in Toronto or in a hotel than in this hostel again.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
22 jun 2016
7.4

バッファローの中では安いです。

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
21 jun 2016
8.9

Recomiendo este hostel a todo aquel que quiera visitar las cataratas del Niágara y se vaya a alojar en Buffalo.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 jun 2016
8.0

Auberge destinée à un court passage, pour 1 ou 2 nuits je la recommande. Par contre pour plus, il manque selon moi des animations

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.