Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bella Capri

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.2
Mycket bra 1107 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 8.1
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 6.7
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 6.3
BOKA NU
7.2
Mycket bra 1107 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 8.1
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 6.7
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 6.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 jan 2017
8.6

Posto comodo per la posizione. Staff gentile e disponibile.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jan 2017
9.4

Was kinda cold. Toilet had no toilet seat. But overall a nice stay, staff was nice, and god value for what I paid.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 dec 2016
6.0

Staff atenciosos, quarto desconfortável ( camas velhas parecia uma cadeira de balanco, banheiro sujo), Café da manha muito, mas muito simples (torrada e café ou leite). Não voltaria para esse hostel e não indicaria a ninguém.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 dec 2016
4.9

Seppur in ottima posizione, l'ostello è molto sporco e mal tenuto. Soprattutto nelle stanze l'igiene scarseggia, i materassi sono vecchi e le coperte logore. Il personale è ospitale ma la pulizia dovrebbe venire prima di tutto.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
29 dec 2016
6.6

The worst experience I have ever had ....First of all,the toilet is very untidy.Second,the heating system didn't work, I had to wear my coat to keep warm.... But the receptionist was willing to help you.The free breakfast was bullshit. I changed another hostel the next day....

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
10 dec 2016
9.7

The location of hostel is awesome,which means it near every sightseeing spot.And the staff there are every nice and helpful.General speaking it's wonderful trip for us.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 dec 2016
7.1

This hostel was the cheapest I could find while also having a great location in Naples, and you get what you pay for. The bed was clean and decently comfy, and the free breakfast was simple but enough. The wifi was alright, but not wonderful. It was the bathroom that was a bit too dirty for me to rate that much higher. The only other complaint is the lack of security. It wasn't horrible, but I wish there was more than one key for each dorm room.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
27 nov 2016
7.7

Buen hostel! El problema es que a mi no me gusto la ciudad de napoles por eso no hay mucho para comentar, pero el hotel ningun problema, para pasar unos dias esta bien, limpio tampoco un lujo pero limpio y el personal muy buena la atencion, como el desayuno!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 nov 2016
8.9

Questo ostello è fantastico, il personale è gentilissimo e molto disponibile. Il posto è accogliente, le camere e i bagni sono puliti, in più c'è una sala da pranzo, più una cucina in cui si possono conservare i propri cibi e cucinarsi i pasti.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 nov 2016
8.9

personale educato, disponibile (mi hanno indicato dove trovare alcuni luoghi, cosa fare e vedere a Napoli). buona la colazione e la pulizia (molto ordinato) ottimo rapporto qualità-prezzo. mi sono trovato molto bene

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.