Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bella Capri

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.4
Mycket bra 1125 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.4
  • Plats 8.5
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 6.4
  • Utrustning 6.8
BOKA NU
7.4
Mycket bra 1125 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.4
  • Plats 8.5
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 6.4
  • Utrustning 6.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
16 apr 2017
8.6

At a central location, near the Metro station and harbour. Staff was very friendly and helpful :) However, only 1 bathroom/shower

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 apr 2017
4.3

Was soll ich sagen. Schrecklich. Wir waren froh, als wir wieder daheim waren. Das Zimmer war sehr klein, schäbig, dreckig. Vor unserem Besuch wurde anscheinend noch ein Hochbett eilig eingebaut, um uns drei in dem Zimmer, dass gefühlte 2 Quadratmeter hatte, unterzubringen. Beim Hochbett fehlten Schrauben, sodass ständig einige Latten des Lattenrosts herausbrachen. Von gutem Schlaf keine Rede. Das Zimmer war nicht wirklich sauber, u.A. auf einer der Decken waren noch weiße Spuren zu finden....

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 apr 2017
8.3

Por ese precio, genial. Trato muy bueno del personal y situacion muy centrica. Recomendable.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 apr 2017
4.0

less as the minimum in this hostal. dirty and not pleasent at all. for one night, it is ok, but i wouldn´'t recommend it.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
7 apr 2017
7.4

Esta cerca de la estacion de autobuses para Pompeya, Vesubio, etc, Auqnue el sitio queda lejos de la estaciones de Tren, metro y autobuses centrales, Ellos son muy amables pero el sitio es pequeño y aun asi no esta muy limpio.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
6 apr 2017
3.4

En muy mala condiciones el hostel

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 apr 2017
4.3

While the staff was friendly, the WiFi does not work on the 7th floor and the lockers did not lock. The shower had no curtain and the bathroom was not clean. The lockers were the biggest issue so we checked out and found a cheap Air BnB.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
18 mar 2017
9.1

Great staff, very friendly and helpful!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 mar 2017
5.7

Nice and helpful staff! But you cannot expect the best for this price... bathroom in my room was ok, the shared one was very dirty. Wifi did not work on the floor with the dorms & kitchen, only near the reception. Lockers in the dorms did not really lock, but there was a small safe box to put small valuables (wallet, phoen etc). kitchen was not well-equipped. They were remodelling the upper floor, which makes it hard to keep everything clean, but that is no excuse to offer dirty bathrooms.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
8 mar 2017
7.7

Sacando que el wifi solo funciona en la recepción, la pase muy bien. El hostel es simple pero lindo, la ubicación muy buena y la gente muy predispuesta.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.