Hostelworld.com

Hostel Art Sarajevo

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 67 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.6
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.3
BOKA NU
9.2
Superb 67 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.6
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.3
Hostel Art Sarajevo Located at Marsala Tita 34, , Sarajevo.
Hostel Art Sarajevo
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo Sarajevo Centar, Bosnia and Herzegovina 71000 Marsala Tita 34
92% 67
43.8579532 18.4185024
Hostel Art Sarajevo
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Bosnien och Hercegovina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 2 Recensioner
16 maj 2016
10.0

If you want to be in the city center it doesn't get much better than this. Besides a great location the staff was very helpful and polite. Great value per price and I would recommend it to everyone who just needs a place to crash.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 maj 2016
7.7

Very clean and well set up, staff split up guests so each group had a private room. Good communal spaces but not much of an atmosphere if travelling alone. Difficult to find as location is slightly different to that shown , but staff sent us an email explaining when e were late to check in. Note that tax is NOT included despite what it says , as I think is the case for many hostels in Sarajevo.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 maj 2016
10.0

Excellent :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 maj 2016
10.0

Great stay and great staff

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 apr 2016
10.0

Excellent location: close to bars, shops, restaurants and supermarkets and just a 5 minute walk to the pedestrian zone (Ferhadija). Hot water for showers, shower room, laundry & toilets keep generally clean. Has an indoor lounge area for chilling with tv, wifi, kitchen and balcony for cigarette break. Very friendly and helpful staff.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 apr 2016
8.9

Sehr freundlicher und hilfsbereiter Empfang, zentrale Lage

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
11 mar 2016
10.0

I stayed here for my second Time And i will book it everytime again if i Come to sarajevo. Its in the Middle of the central bus station and the city center or old town. Owner and employees are very friendly and cool. Thanks for another good time in sarajevo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 dec 2015
8.6
Översatt av Google

Jag haft vistelsen själv; problemen var vid ankomst och avgång. Jag kom tidigare än väntat och hade till telefonen för att släppa in; inget nummer eller varning av detta visades på dörren. Jag kunde inte låsa min dörr från insidan. Betalning i euro avslogs. När detta omvandlades till märken det begärda beloppet var inkorrekt. Jag hade en knock på min dörr vid 9:00 berättade vinter utcheckning tid var 9:00 trots det säger 10:00 på min bokning och 10:00 på rummet informationsbladet.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.