Hostelworld.com

Hostel Achalay

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 515 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.3
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
9.0
Superb 515 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.3
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
15 feb 2017
9.4

Die Zimmer sind nach Musiklegenden wie Jimi Hendrix, Pink Floyd oder Bob Marley benannt. Hier spielt Musik eine große Rolle. Fand ich sehr sympathisch und die Atmosphäre war einfach sehr Familiär. Frühstück ist einfach (Dulce, Marmelade und Butter).Hostel wurde täglich gereinigt. Küche ist gut ausgestattet. Bäder sind etwas runtergekommen. Personal ist sehr hilfsbereit, habe meinen Aufenthalt verlängert, weil es so gemütlich war.👍🏼Laundry wird angeboten. Lage ist in Ordnung!Supermarkt umsEck!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 feb 2017
10.0

I don't have anything negative to say about this hostel! The staff is really nice, after my arrival they gave a lot of good recommendations where to go and what to do. And they always helped me when I needed something. The breakfast is good, you get everything what's needed. And the rooms are nice and clean. Overall it was great to stay there!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 feb 2017
8.6

The stuff was extremely friendly and helpful. It made you feel like you were at home. The had selfmade bread and jam. What else could you wish for?

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 jan 2017
10.0

Great owners!!! They really care about you and try to make you happy in whatever they can !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 jan 2017
9.1

Ottimo rapporto qualità prezzo,personale molto bravo e simpatico.consigliatissimo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 jan 2017
9.7

Un hostel estupendo. No tengo queja. Me trataron muy bien, me informaron de todo...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 jan 2017
10.0

Staff was great! The kitchen is big what is a great advantage above other hostels

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 jan 2017
9.7

We absolutely loved the staff, vibe, and location of Hostel Achalay. I was so sad to leave my "home away from home."

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 jan 2017
9.4

Overall, Achalay is a very laid back hostel, however the staff are fantastic and can't do enough for you.Don't expect the Ritz in terms of furnishings but it is clean and tidy. Had a great stay and would come back again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 jan 2017
9.1

Auberge plutôt bien placée, le staff est super cool et le petit dej (européen, ouf !) est superbe avec du pain fait maison tous les matins ! Seum petit hic : les prises électriques qui partent en vrille et qui font assez peur ! Les chambres sont assez petites mais font l'affaire. Je recommande cette auberge !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.