Hostelworld.com

Hostel 639

Priser
karta
Recensioner
5.2
Betyg 3,287 Recensioner
  • Värde för pengarna 5.7
  • Säkerhet 5.3
  • Plats 6.0
  • Personal 5.5
  • Atmosfär 4.7
  • Renlighet 4.7
  • Utrustning 4.6
BOKA NU
5.2
Betyg 3,287 Recensioner
  • Värde för pengarna 5.7
  • Säkerhet 5.3
  • Plats 6.0
  • Personal 5.5
  • Atmosfär 4.7
  • Renlighet 4.7
  • Utrustning 4.6
Hostel 639 Located at 639 Harrow Road, , London.
Hostel 639
England
London NW10 5NU 639 Harrow Road
52% 3287
51.5299855 -0.2259278
Hostel 639
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Rumänien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 maj 2016
5.4

They have something like a curfew ... almost everything closes before midnight except the reception desk. Staff is friendly, some people living there not so much.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
21 maj 2016
2.0

Rabish and no clean

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 maj 2016
2.9

This is the closest I've ever come to spending a night in prison- and not the quirky "Orange is the new black" kind.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
19 maj 2016
8.9

Overall I enjoyed my stay there, it is in a convenient location, right across the road from Kensal Green Station, which comes/goes directly from central London. The atmosphere was good, and the staff were very friendly. Most of the people at the hostel seemed to be workers rather than travellers. Only downside was that I thought the hostel kitchen was poor, not very modern or clean and with absolutely no cutlery, pans or plates, though I was told that guests had pilfered kitchen items.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
2.6

Die Zeichen langen nicht aus, um darüber auszusagen, wie schlimm dieses Hostel war.Kurzfassung: Küche funktionsunfähig Personal unfreundlich Zimmer unrein->Blutflecken auf den Bettlagen Das Personal droht bei Nachfrage nach nem frischen Bettlagen ->Frische kamen nie Duschstrahl zu klein+kaltes Wasser Hatten zu 6. gefühlte 10m2 Platz Waschbecken bei den Toiletten ohne Seife Betteinkrachgefahr Angst vor Einbruch ins Zimmer durch abgenutztes Türschloss Putzfrau klaut Shampoo Nie wieder!!!!!!!!!!!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2016
2.9

Muy mala administración. Reserve 1 mes antes una hab mixta de 8 c mi pareja y al llegar no había camas disponibles. Nos pasearon 2 de 3 noches por distintas hab solo masculinas, donde los huéspedes no estaban de acuerdo con la presencia femenina. El personal solo respondía es fin de semana y el hostel está lleno.Por el precio conviene algo mejor ubicado y te ahorras el transporte. El ambiente es turbio, vive gente no turista ahi. Que el patio del hostel de a un cementerio es meramente anecdótico

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
6 maj 2016
2.0

This place is really awful. The matress, the tiny shower in the room, etc. Dont stay there!!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Japan, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 apr 2016
3.1

Simply disgusting. One of the worst place to stay in one of the most advanced industrialized nations. All I can say is thank you for letting me learn something about another aspect of society, but this hostel should do that to themselves just a little bit I think.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 apr 2016
5.4

De toiletten functioneerde of slecht( waren verstopt) hadden geen toilet papier of waren smerig. Het momenten een grillige sfeer in de avond als de bar open was. Veel zuid Europeanen die niet aandeden als vakantiegangers. Vreemd dat er een douchecabine in de kamer staat welke is afgeplakt. Als je de kamer deelt moet je in deze cabine en douchen en afdrogen en aankleden anders sta je ontkleed in de kamer welke je deelt. De schoonmaak had mijn deur open laten staan.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 apr 2016
3.7

That's the worste local

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.