Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel 109 Flashpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 307 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.7
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.5
Utmärkt 307 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.7
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
12 jul 2017
8.3

A great place to stay. A clean place with great people.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • eleesuileng5435
  • Malaysia, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jul 2017
8.0

Good location within free zone of MetroTram👍. However, staff not so friendly except 2 at frontdesk.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
7 jun 2017
9.4

Great hostel. There felt like homey. Wifi worked.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 maj 2017
10.0

I found this hostel very convenient, friendly and with good facilities!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 apr 2017
7.4

Not a bad place if you don't want to socialize with others or go out. There is literally no one there below the age of 35. Comfy heads nice staff but not my jam.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
12 apr 2017
9.4

Good staff and good place to stay!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 mar 2017
9.4

Friendly owner, amazing quiet hostel where your space is respected. Not like other hostels where long term backpackers act like they own the place!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 mar 2017
9.1

A friend and I booked a female dorm for four persons but got a twin room instead! The staff is very friendly and love to help you! Super stay! Rooms are very clean.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 feb 2017
8.3

hotel très propre, calme à 15 min de marche du centre ville. Les chambres sont agréables et la cuisine est nettoyée très régulièrement. Je recommende pour un séjour de quelques jours à Adélaïde!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 feb 2017
7.4

Ich war jetzt zum dritten Mal in diesem Hostel. Ich habe dieses Chaos in der Küche vorher nie erlebt. Wenn einer nichts wegräumt macht es auch kein andere mehr. Schade...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.