Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal San Fernando

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.5
Superb 69 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 10.0
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
9.5
Superb 69 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 10.0
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
4 sep 2017
8.0

Sehr hellhörig

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 sep 2017
10.0

Very good location. I was so happy to see we are so close to everithing. Rooms clean(everyday they do the beds and clean.) We where 400m from the beach, from shops and restaurants. Close to the city center. Coach to the airport at 400m. For sure I will go again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 aug 2017
8.0

I had a great time at "Hostal San Fernando". The location of the Hostal is perfect and the owner are very kindly.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tjeckien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jul 2017
10.0

The hostel was very good. Staff was very friendly and helpful. I had even a fridge and a balcony in my bedroom. :-) The only problem was the noise of my neighbours because walls were like from a paper. But if you take earplugs, no problem.... The hostel is only in a third floor of a house, the reception is in the second floor. So you have to take the lift to the second floor at first (doors to the street are always open) and on the left, there is the reception where you will get room keys.:-)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 maj 2017
10.0

Alojamiento muy acogedor, personal muy agradable y muy limpio. Ubicación 10. Sin duda volveremos.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Litauen, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 apr 2017
10.0

Very lovely place with all that you can need from a hostel. Excelent location and value for money!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 apr 2017
10.0

Muy buen lugar. Muy bien ubicado y muy cálido su personal

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 apr 2017
9.7

Excelente ubicación. Personal muy amable. Limpieza.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×