Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Mundial

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.1
Mycket bra 133 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.9
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 8.9
  • Personal 7.2
  • Atmosfär 6.3
  • Renlighet 7.2
  • Utrustning 5.9
BOKA NU
7.1
Mycket bra 133 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.9
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 8.9
  • Personal 7.2
  • Atmosfär 6.3
  • Renlighet 7.2
  • Utrustning 5.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Spanien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 apr 2017
10.0

Hostal perfecto para pasar la noche, ni más ni menos. Gente agradable, habitación aseada y baños impecables. Un acierto en pleno centro de Madrid.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 mar 2017
3.1

bad place, bad atmosphere reception doesn't speak english at all advice: don't go there !

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
17 mar 2017
5.7

The place is decent. The big problem is the WiFi. It only works in the reception area. So, I had to go out all the time to get a signal. I would never stay there again. When I complained to the owner, he said internet is free, so that is the best he can offer.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 mar 2017
3.1

Es la ideal para hacer una película de torrentees patética ,sucia. Nada q ver con nas fotos qie ver con nas fotos

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 feb 2017
8.0

Hostal in una posizione ottima per raggiungere il centro o visitare i musei e proprio nei pressi della stazione rende di atocha dove partono treni per tutta la Spagna e in cui e presente la metro e lo stazionamento dei pullman comodo per tornare in aeroporto. Il proprietario e una brava persona fa stare tranquilli i propri clienti. Alla fine non vi aspettate un hotel a 5 stelle. C'è l essenziale io ho preso una camera singola privata se dovrò ritornare a Madrid ci tornerò.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 feb 2017
5.7

En primer lugar la habitación apestaba a tabaco, luego no había calefacción, sin contar a los señores de recepción, había una señora que no contestó con buenos modales en ninguna ocasión ... Su trato fue pésimo, además debería haber servicio de desayuno, eso sería muy positivo para crear un "lazo de unión" y así afianzar el trato.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jan 2017
2.6

Worst hostel ever STAY AWAY

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
15 dec 2016
9.1

Muy buena ubicación y el personal muy agradable. Es un sitio perfecto para alojarte si quieres visitar Madrid. La única pega es que para entrar al portal hay que llamar al telefonillo y el personal te abre, no tienes llaves de esta puerta.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 nov 2016
8.9

Sehr kleine Zimmer und sehr hellhörig. Tägliche Reinigung der Zimmer. Badezimmer immer sauber. Direkt an der U-Bahn und am Park sowie am Bahnhof. Sehr nettes Personal

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.