Hostelworld.com

Hostal El Arbol

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 613 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.1
Superb 613 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
13 feb 2017
8.3

Nice and relaxed hostel with good breakfast. Staff is very friendly. Commonareas are comfy and clean. Enjoyed my stay there.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 feb 2017
9.4

Muy limpio, el personal excelente, y muy bien ubicado juno al centro y a 15 mins a pie de la playa. Totalmente recomendable!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 feb 2017
9.7

Personnel disponible et agréable, dortoir et sa salle de bain très propres, l'emplacement est idéal entre la grande calle Francisco Aguirre et le centre de La Serena. Auberge calme. Bon wifi, eau chaude. Rien à redire je conseille sans hésiter

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 feb 2017
10.0

This hostel is run by an all-women team. Very caring! I have to leave one morning at 6 something; the hostel normally serves breakfast at 7. The owner made arrangement to have a worker came in to prepare the breakfast for me at 6 something. She did it with a smile. I was impressed. A very rare find. 10++ in my book.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 jan 2017
9.7

Muy bueno, la atmósfera de la casa y el personal; Susana, Victoria en especial Juanita!.La única critica es que no aceptan tarjeta de credito. Saludos Luciano

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 jan 2017
9.7

Super freundliche Mitarbeiter!! Hab mich wie zu Hause gefühlt😅

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 jan 2017
9.7

Super hostel. Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel, locatie is top en het huiselijke sfeertje maakt het af. Enige commentaar wat ik kan hebben is dat de matrassen niet denderend zijn, maar dat is azijnpisserij. Wifi is de beste die ik so far ervaren heb en de beveiliging is ook prima. Ik heb genoten!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 jan 2017
8.6

Accueil très chaleureux. Superbe petit déjeuner. Susana donne plein de conseils sur les choses à faire et à boire dans la région. L'hostel est calme et apaisant.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jan 2017
9.1

Pros: lovely garden, nice staff, close to a supermarket, close to buses that go to Pisco Elqui and the rest of the valley, close to the Plaza de Armas, upstairs bathroom/shower is fairly spacious. Cons: A spring in my mattress poking into me. Bunk beds make a LOT of noise. The kitchen is TINY. Like one-to-two people in there at a time, maximum. Fridge is small. 25 minute walk to lighthouse/beach. No outlets for top bunks, just bottom ones. TINY bathroom downstairs. Smokers ruin garden area.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 jan 2017
10.0

Très bon hostel avec une équipe très attentionnée et prête à rendre service. Les chambres sont propres et les lits étonnement confortables. Les différentes salles de Bains sont propres. Le petit déjeuner est bon et suffisamment copieux. Je ne peux que recomander cet hostel. Le seul point négatif est la cuisine qui est vraiment petite et pourrait être mieux équipée.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.