X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Hostal Barrera

Calle de Atocha 96, 2�, Madrid, Madrid, Spanien

karta & vägbeskrivning


91%Betyg

  • 97%Värde för pengarna
  • 91%Säkerhet
  • 89%Plats
  • 94%Personal
  • 86%Atmosfär
  • 97%Renlighet
  • 83%Utrustning

Översatt av Google Med tunnelbana:
Från flygplatsen tar linje 8 (rosa) till Nuevos Ministerios, sedan ta linje 6 (grå) ett stopp för Cuatro Caminos, sedan överföra till linje 1 (himmelsblå). Ta detta i riktning mot Valdecarros och stig av vid Anton Martin eller Atocha (ej Atocha RENFE). Calle de Atocha ligger framför Atocha-stationen, som leder bort från den. Gatuskyltar är på hörnen vid sidan av byggnader. Tunnelbanan går från 6:00 till 01:00.

Med buss:

Med buss (NY): Det kostar 5 €, bara 3 hållplatser för att komma till Atocha Station och 45 minuter (antar att detta beror på trafiken, men låt oss säga att det är ett bra alternativ för att få en första bild av Madrid). Det är en gul buss som säger Express Airport till city center.Once du anländer till Atocha station du måste gå upp för backen för 10 minutes.We finns på vänster sida av Atocha st. som du gå uppför kullen Bussen till Atocha kör från 06:00 am till 23:30. I mellan hållplatserna i Cibeles Sq. från där du ska ta antingen tunnelbana eller taxi för att komma till vår plats.

Med taxi:
Priset beror på sättet att komma hit och tid. De prisuppgifter genomsnitt ca € 25 / € 35. Be om ditt kvitto om du betalar mer än denna hastighet och kontrollera att körkort är skrivet på det.