Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostal Azahara

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 235 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.8
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
8.6
Utmärkt 235 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.8
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.2
Hostal Azahara Located at Avenida de Pescia, 1, , Nerja.
Hostal Azahara
Spain
Nerja 29780 Avenida de Pescia, 1
86% 235
36.7512295 -3.8777232
Hostal Azahara
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
14 jul 2016
10.0

Hostal perfecto Ofrecen desayuno muy completo me gusto mucho . Limpio con aire climatizado ,todo nuevo sobre todo baños Precio esta bien para verano wifi perfecto personal muy Atento Yo repito

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 jul 2016
9.7

Great location, easy walking distance to Balcon de Europa. It's clean, comfortable, Lovely hot shower in the evening and morning, Very good value for money. I've stayed there.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 jul 2016
10.0

La ubicación, está todo a un pasito.... la habitación muy limpia y acogedora, no tengo ningún tipo de queja la limpieza es maxima, el baño esta súper bien muy limpio,muy agusto

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 jul 2016
8.9

Loved it! Such a friendly staff and lovely place to be. Nerja is a wonderful place to visit and the location of this hostal was easy to find (near bus station) and quick walk around town. Great place to stay if you want to spend most of your time out and about the town! Would recommend it!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 jun 2016
3.4

Location and security I can not complain as I knew very well the area before to go. Staff useless, rude and cold. She doesnt speak very well neither english or spanish so was not helpful at all. The deposit made was not refund, I paid the total amount and I asked by email about airport transfer service and no one answered me the email never ever. The breakfast was very cheap product and there were no one replenishing the staff at all time.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
4 maj 2016
7.7

The Hotel was good especially for the low price we payed. The staff was kind but definitely if you search for a Hostel atmosphere I could not find it.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 mar 2016
10.0
Översatt av Google

Platsen var perfekt för vår grupp som vi tog ALSA bussen och stationen var precis framför vandrarhemmet. Också bara en 5 minuters promenad till området stad och ca 10 min till stranden. Vi möttes av super trevligt mottagande och fördes till en av våra rum trots att vi kom mycket tidigare än incheckning. Det fanns ett stort urval för frukost och värd var på toppen av att se till att allt var lagras. Rekommenderar, tjänsten var stor och platsen var underbart!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 feb 2016
10.0

Great Hostel, right across the street from the bus statoin, very friendly staff! Breakfast included and delicious:)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.