Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Antares

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 529 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.8
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
9.1
Superb 529 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.8
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 jul 2017
10.0

Excelente hostal , ubicado en el centro junto a lugares interesantes y baratos para comer. El personal es muy agradable y atento para todo lo que necesites. La limpieza es muy buena y se localiza a 20 minutos de la alhambra si es que quieres caminar

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 jul 2017
9.1

Clean rooms and wonderful staff.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 jun 2017
9.1

Excelente localização no centro histórico de Granada, muito próxima ao ponto de parada do ônibus que leva e traz do aeroporto (aos fundos da Catedral), e também à vida noturna, cafés e restaurantes. Facílimo acesso aos principais pontos turísticos. O pessoal é muito atencioso e oferece toda a ajuda possível para que se aproveite os atrativos da cidade. Acomodações simples mas agradáveis. Muito bom custo-benefício.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 jun 2017
10.0

Centralissimo, posizione ottima per visitare tutto.il centro e anche per andare a piedi al Alhambra e alla zona Cattedrale. Semplice ma molto pulito, ottima aria condizionata !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 jun 2017
10.0

La posizione è molto centrale, spostandoci a piedi era fondamentale. Lo staff molto disponibile ci ha aiutato molto dandoci indicazioni su luoghi da visitare e come raggiungerli. Internet veloce e pulizia eccellente. Torneremo :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 jun 2017
10.0

I recomand this hostel at 100%!! It was clean, very well located and the personel was very friendly and helpful. I cant wait to come back again!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jun 2017
10.0

Muy bien ubicado!!! El personal excelente... Las habitaciones muy cómodas!!! Lo único que diría para sumarle es que en la habitación que estuve pongan una cortina que cubra más el sol y una almohada un poco más baja! Excelente todo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 maj 2017
10.0

Great place to stay! Worth the money! Bathroom was clean, nice atmosphere and very friendly staff!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 maj 2017
7.1

OK. Its a very cheap hostel, beds were comfortable and did the trick. However, there is NO atmosphere here and you will not meet anyone new if thats what you like hostels for. There was one young lady who worked everyday I was there with dreads and she was SUPER HELPFUL. She made our stay worthwhile! Probably would not go back due to the lack of atmosphere.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
Se svar från boendet

Sorry but we are a HOSTAL, not a hostel, We haven`t community areas, is just a Hostal with a private Rooms.

20 maj 2017
9.7

Excelente hostal, muy cómodo limpio y bien ubicado. El personal muy amable y con buena disposición a ayudar. Lo único malo es que tiene 2 baños y una ducha para todo el piso, lo demás todo bien. No tiene desayuno incluido, si dan toallas. Lo recomiendo 100%!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.