Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Antares

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 516 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.7
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
9.0
Superb 516 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.7
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
27 maj 2017
10.0

Great place to stay! Worth the money! Bathroom was clean, nice atmosphere and very friendly staff!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 maj 2017
9.7

The best situation! Very kind staff Highly recommended!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2017
10.0

Muy céntrico y limpio. Perfecta relación calidad-precio

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 maj 2017
8.9

Sehr gut gelegenes Hostel im absoluten Zentrum der Altstadt, freundliche Mitarbeiter, sauber und schlichte Ausstattung, perfekter Aufenthaltsort in Granada für Traveller mit kleinem Budget!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 maj 2017
10.0

Excellent rapport qualité/prix: la situation est idéal puisque situé a 2 pas des principaux lieux touristiques: cathédrale, plaza nueva, restaurants et bars et aussi tout proche de l'Alhambra. Chambres et espaces très propres, rien à dire! Personnel accueillant et chaleureux, Grenade n'a pas de secret pour eux et ils nous font partager leurs bonnes adresses et conseils avec enthousiasme. Je reviendrai!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Marettodih
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 apr 2017
10.0

I truly loved my stay here! I've been travelling around Spain the last few months and I gotta say that this is one of the best places I stayed in!!It's right in the center but it's still calm on the inside if you want to rest a bit. Everything is super clean and the stuff in the reception is super lovely and helpful, always smiling and glad to help! Seriously book it!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 apr 2017
10.0

la pensión Antares es el sitio ideal si buscas buena localización y buena relación calidad-precio. La recepcionista se mostró atenta y me ayudó con todo lo que necesité. La habitacion tenía calefacción y un nórdico por lo que el frío no fue ningún problema. Si volviera a granada, escogería el mismo sitio sin dudarlo!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 apr 2017
10.0

Personal muy amable y todo muy limpio. Cabe también descartar su gran ubicación, al lado de todos los sitios de interés. Volvería sin pensarlo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 mar 2017
10.0

Sehr netter Empfang in der Unterkunft! Tipps und Hinweise bezüglich Sightseeing und Essen/Trinken. Super Lage mitten in der Altstadt, trotzdem ruhig. Bars und Restaurants liegen in unmittelbarer Nähe. Die Einkaufsstraßen der Altstadt sind um die Ecke, bzw. durch eine Hauptstraße getrennt innerhalb weniger Minuten erreichbar. Die Alhambra befindet sich ca. 20 Minuten zu Fuß entfernt, die Höhlen (Cuevas deSacromonte) sind ebenfalls sehr gut zu Fuß zu erreichen. Alles in allem eine runde Sache!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 mar 2017
10.0

The hostel is the best possible situation in the city and the people at reception were really kind and helpful!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.