Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Homeikan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 1107 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.2
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.9
BOKA NU
8.9
Utmärkt 1107 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.2
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
11 apr 2017
9.4

I've stayed twice now and it's always been a wonderful experience. The private bath is a definite plus after a long day of walking.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydkorea, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 apr 2017
9.4

최고입니다! 손님 모두가 사용하는 목욕탕 말고 패밀리 샤워룸? 안에 사람이 없으면 사용해도 된다고 해서 친구와 저 단둘이 목욕탕도 사용하고 .. 침실도 너무 좋았습니다. 직원분들도 친절했구요 ㅋㅋ 이름을 한국어로 '수'라고 표시해 두셨더라요 그리고 유카타도 준비 되어 있어 다음날 아사쿠사 가서 기모노 체험 할까 했는데 덕분에 유카타 입은걸로 퉁 쳤어요

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • sabrinatrudeau
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 apr 2017
5.1

I booked and searched for this hostel for 2 people/1 room. It clearly says "price per room" when you book. It doesn't say anything about per person in the guidelines. Regardless I booked for two people but when we arrived they told me we booked for only one. They seemed annoyed when I told them it was for two and told us we would have to pay per person. We ended up paying more than a hundred more than what we planned. If I had more character room I would go more into detail. Very disappointed.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
7 apr 2017
9.7

Very typical place. Good location and good hoste !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
6 apr 2017
9.4

Hosts were very kind and even offered to take us to the nearby subway station with our luggage because it was raining.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Japan, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 apr 2017
9.4

都心とは思えないような閑静な住宅街の中に佇む純和風旅館。古い建物ですがとても手入れが行き届いていて、清潔で快適に過ごすことができました。また従業員の方たちもとても温かで親切でした。トイレ、お風呂は共同ですが、大浴場は銭湯の雰囲気がありとてもユニークでした。 部屋は引き戸に鍵をかけるシステムで、もしかするとセキュリティを気にする方には不満かもしれません。また就寝後他のお客さんが廊下を歩く音が少し気になりました。とはいえ、今までこんなに静かでゆったりと東京で過ごしたことはありません。また使わせていただきます。ありがとうございました。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 mar 2017
6.3

Auberge traditionnelle, la salle de bain était pas top, l'eau du bain n'était pas très propre et tiède. Les chaussons " casse gueule" sur le parquet, le frigo de la chambre ne fonctionnait pas et seulement 2 prises dans la chambre pour 4 personnes . En revanche La chambre était top! Futon confortable mais les coussins un peu dur.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydkorea, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 mar 2017
8.3

방음이 안되는건 여관이라 어쩔 수 없는 부분이지만.. 왠만하면 같이 머무는 외국인들도 밤엔 조용히 있기 떄문에 괜찮아요 다다미 느낌도 좋고, 목욕탕은 친구가 썼는데 좋다고 하네여 개인 탕과 같이 쓰는 공용이 있는데 1층과 지하에 있습니다. 간단하게 세수나 양치는 각층마다 있는 씼는 곳에서 할 수 있어요 거기다가 지도도 챙겨주시고 짐도 무거운데 들어주시고 서비스 좋아요 ㅎㅎ 전체적으로 OK!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 feb 2017
8.6

료칸 위치 찾기 정말 힘들어요. 주택가 내 골목에 있어서. 그리고 다다미 방에 벽이 얇아서 밤에 추웠어요. 또 저희 간 날만 그랬던건지 공동 목욕탕 오픈을 안해서 프라이빗 목욕탕 썼었는데 사람 너무 많이써서 한시간정도 기다림.......ㅠㅠ 저런것들이 좀 힘들긴했지만 저렴한 가격에 료칸 경험도 할 수 있었고 목욕탕 정말 좋고 그외 시설도 아주 마음에 들었습니다. 찾기가 좀 힘든 위치 빼면 강추입니다!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydkorea, Man Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 feb 2017
9.4

겨울에 다녀왔는데 숙소내에 사람들이 있어도 그리 만날기회는 없습니다. 떠들썩한 분위기보단 정갈하고 깔끔한 분위기였습니다. 직원분들도 굉장히 친절하셨구요. 다만 한국인은 별루 안찾는지 안내판이나 한국어 통역도 좀 어려운 편입니다. 공용목욕탕 의외로 좋았습니다. 저희는 안에서 문을 잠글수 있는 곳만 이용했는데 만족스러웠습니다. 다만 히터 난방이라 바람이 창사이로 솔솔 들어와서 쫌 많이 추웠습니다. 이불은 매우 두꺼워서 따듯하지만, 잠버릇이 험하시면 창가를 피해서 자는게 현명해 보입니다. 조식은 1000엔+tax인데 솔직히 너무 평이해서 당황했습니다. 일본 가정식 반찬(조림이나 된장국같은거)을 먹어보고싶거나 료칸 음식이 궁금하시다면 한 번 쯤은 먹어볼만합니다. 개인적으로는 비추입니다. 주변역은 가스카역만 활용했는데, 나름 왔다갔다 하기 좋았습니다. 집주변에 로손있으니 꼭 들려서 하루 5끼 꼬박 챙겨드십시오. 와이파이 방에서도 따봉이었습니다! 굳굳

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.