Hostelworld.com

Holland House

Priser
karta
Recensioner
7.4
Mycket bra 191 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.7
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.8
  • Personal 7.4
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 6.8
BOKA NU
7.4
Mycket bra 191 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.7
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.8
  • Personal 7.4
  • Atmosfär 6.8
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 6.8
Holland House Located at Holland House, 53 Eccleston Square, London.
Holland House
England
London SW1V 1PG Holland House, 53 Eccleston Square
74% 191
51.4913507 -0.1444530
Holland House
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Belgien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 apr 2016
6.9

The hostel is very good located. The rooms and showers are clean but the toilets were sometimes filthy. The reception and kitchen staff are very friendly. We didn't saw anyone from security. It's not really a backpackers mentality. People are all by themselves, not to easy to make contact, which makes the atmosphere not comfortable.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 mar 2016
10.0

Genial el hotel, la ubicacion y el personal que trabaja allí. Recomendable 100% para alojarse en Lonndes.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2016
4.0

We stayed 4 hours outside and no one was at lobby. We have to call the Guy serval times before he can help us with the check in.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 mar 2016
7.1

No issues.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
26 feb 2016
9.7
Översatt av Google

Detta var min första gången vid ett vandrarhem, och det var faktiskt en mycket bra erfarenhet. Min vän och jag hade våra egna rum men delade badrum. Detta bry inte oss alls. Badrummen var gamla, men inte smutsigt. Platsen var perfekt! 5 minuters promenad till Victoria station och 15 minuter till Buckingham Palace. Det finns massor av pubar i området för en informell utekväll. Vi hade en fantastisk upplevelse, och definitivt skulle återvända.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 feb 2016
9.1

Nice place and nice people

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Rumänien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 feb 2016
2.0

We were supposed to stay in the hostel we booked,but one day before we arrived they changed the structure with another one,almost out of London.The staff in the new hostel ( Bowden court )wastn't Clear and polite,we had even to discuss the amount of money they wanted us to pay for the Keys .I do not recommend both of the hostels at all , awful .

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
22 jan 2016
4.9

this is less of a traditional backpacker hostel but more of a temporary/longterm stay for people living/working/studying in London. Furniture is low quality, bunk beds are making loud sounds when moving, lockers are just lockable wardrobes (not so safe and stable) and my keys didn't fit them with the receptionist unable to find a solution

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
9 jan 2016
4.6

Dirty old toilets and bathrooms ! Not pressure on the water in all bathrooms I try to find one good but in all the floors there is no pressure to take a proper shower

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
8 jan 2016
8.6

Très bon accueil. Propreté. La chambre pour femmes n'est qu'au premier étage c'est top. Le petit déjeuner est copieux. Attention servi à des horaires stricts.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.