Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.7
Superb 388 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.6
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.7
  • Renlighet 9.9
  • Utrustning 9.8
BOKA NU
9.7
Superb 388 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.6
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.7
  • Renlighet 9.9
  • Utrustning 9.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
2 sep 2017
10.0

如果在伊东呆一天的话,这里住宿最适合不过了。这是个很有历史的房子,干净漂亮明亮还能泡澡,下次去伊东旅游还会选择这里!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 aug 2017
10.0

Das beste Hostel, welches wir je besucht haben. Statt Duschen gibt es Privat-Onsen, der Gemeinschaftsbereich ist sehr schön, groß und liegt direkt am Fluss. In den Futon-Betten schläft es sich gut, das perfekte Japan-Erlebnis. Die Lage des Hostels ist auch top: Bahnhof, Strand und Restaurants in direkter Nähe.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 aug 2017
9.7

ノマドで泊まって仕事してましたが共用スペースが広く、wifiも良好でとても快適。温泉もよい。また来たい。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 aug 2017
8.6

Amazing building!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 aug 2017
9.7

Incredible hostel. The onsen is awesome. They put me in the overflow room the second night ALL by myself! - a room the size of four standard western dining rooms.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 aug 2017
10.0

超级好的地方!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 aug 2017
9.1

Very nice and authentic hostel!! Everything was fine and totally worth the price. Although, u unfortunately the (private) Onsen was not really hot, rather lukewarm.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 aug 2017
10.0

Eines der schönsten Hostels, in denen ich jemals war! Sehr sehr nette Mitarbeiter, perfekt!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 aug 2017
9.4

Stayed in a private room and had a wonderful time. The night before we had stayed at a ryokan 10x the price but the K's House Ito was quite comparable. The main differences were that the room was smaller at K's House, the onsen wasn't outside/lacked a view, and no meal was provided. However, for a fraction of the cost of the ryokan, I feel K's House Ito was quite a deal and would stay here again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 jul 2017
10.0

We had a great stay .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×