Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hipotel Paris Belleville

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
5.7
Betyg 792 Recensioner
  • Värde för pengarna 5.6
  • Säkerhet 6.4
  • Plats 6.9
  • Personal 6.1
  • Atmosfär 5.3
  • Renlighet 5.3
  • Utrustning 4.6
BOKA NU
5.7
Betyg 792 Recensioner
  • Värde för pengarna 5.6
  • Säkerhet 6.4
  • Plats 6.9
  • Personal 6.1
  • Atmosfär 5.3
  • Renlighet 5.3
  • Utrustning 4.6
Hipotel Paris Belleville Located at 21 Rue Vicq d'Azir, , Paris.
Hipotel Paris Belleville
France
Paris 75010 21 Rue Vicq d'Azir
57% 792
48.8760907 2.3696136
Hipotel Paris Belleville
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
18 nov 2015
10.0
Översatt av Google

Det är såå trevlig plats inom 5 minuters gångavstånd från tunnelbanestationen, Colonel Fabien. soo lätt att hitta. och super ekonomisk stormarknad runt vandrarhemmet och trevliga rum (vi stannade på bottenvåningen). Mig och min mor stannade en natt med super tillfredsställelse. Jag såg några klagade över detta vandrarhem. men för oss, det var bara en trevlig plats att resa paris. tack så mycket

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 nov 2015
2.3

The staff were horrible and unhelpful, we stayed here during the terror attacks on the 13/11/15. He did nothing but make up false facts when we asked to leave and hopefully get a refund for atleast one of our 3 nights that we booked and paid for on arrival. Claimed that they never have and never would give a refund. Staff here have zero compassion and zero will to help, even when spoken to in French. Zero recommendations for this place

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
13 nov 2015
4.6

Das Zimmer war eine Baustelle, Bad ohne Licht, Schimmel.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
8 aug 2015
3.7
Översatt av Google

Personalen var oförskämd och inte bra alls. Handdukar var inte ren. En dusch var inte fungerar korrekt. Byggnaden verkade försummade.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
3 aug 2015
6.3

Man muss um 12 Uhr auschecken und unser Flug ging erst um 21 Uhr. Wir wollten das Gepäck dort lassen, was normalerweise kein Problem in Hostels ist. War aber nicht möglich. Sehr störend!!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
3 aug 2015
4.9

Il prezzo è molto basso, nulla da dire, ma i capelli e i peli nelle lenzuola, i grumi di capelli e polvere per terra, sul quadro e negli angoli e il vetro della doccia sporchissimo non si possono ignorare. Si rischia veramente di prendere malattie là dentro. Dislocato dal centro, raggiungibile abbastanza bene di giorno, quasi irraggiungibile di notte. Il personale è cortese ma lo sconsiglio vivamente! Meglio spendere 50 euro in più ma essere sicuri di non prendersi infezioni.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
2 aug 2015
4.9

Me pareció muy malo el servicio.. El personal de recepción habla solo en francés!!. Te atienden muy mal y a veces no están en la recepción.. No hay sala común y tampoco wi.. No me pareció para nada limpio y las habitaciónhabitacióneshabitaciónes son horribles!!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Danmark, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 jul 2015
5.7
Översatt av Google

Det var en bra plats. Men du var tvungen att betala extra om du vill Wifi. Platsen var inte gångavstånd från de berömda platserna. Stämningen var lite intemedating eftersom väggarna där mycket tunn så du kunde höra allt som pågick i rum nära dig.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.