Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hi Arrifana Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 103 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.1
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
9.1
Superb 103 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.1
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.8
Hi Arrifana Destination Hostel Located at Urbanizao Arrifamar, Praia da Arrifana, Aljezur.
Hi Arrifana Destination Hostel
Portugal
Aljezur 8670-111 Urbaniza��o Arrifamar, Praia da Arrifana
91% 103
37.2948769 -8.8611441
Hi Arrifana Destination Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
1 jul 2016
9.1

Cheap drinks. Great staff. Great view. Great room. Generally great!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • mlienshoeft4785
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 jun 2016
8.9

really nice Hostel with a fantastic view and away from all the trouble !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 jun 2016
8.9

Well, about the cleaning there was somedays a lot of ants walking through the dorm and no reason for it. but no big deal; food and people were great and for the price it worths it :) Just it is calm, I could expect a little more action but usually HI Hostels are more calm in evening.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
29 maj 2016
8.6

Petit coin de paradis sur terre. À coter de la plage, mais la plage est la seule chose qu'il y as à voir et à faire. Hostel propre est tout équipé. Douches en parfait état ainsi que lits propres et confortables. Déjeuner complets et quand je suis parti ils venaient de construire une piscine. Je recommande

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 maj 2016
10.0

Best Hostel... Very good price for what you get! Good breakfast, super friendly staff and very clean... I would highly recommend this Hostel and will definitaly come back... Arrifana is amazing...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 maj 2016
9.7

Very nice hostel, great view and awesome People. I can't wait to back there :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2016
9.4

Sehr schön. Nur das Bad etwas knapp

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 mar 2016
10.0

Excellent staff and great prices for dinner and at the bar!! Have the kiwi cocktails!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.