X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Harmonia

Rua Barao da Torre 175, casa 18, Ipanema, Rio de Janeiro, Brasilien

karta & vägbeskrivning


92%Betyg

  • 85%Värde för pengarna
  • 90%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 97%Personal
  • 92%Atmosfär
  • 92%Renlighet
  • 85%Utrustning

Översatt av Google Från den internationella flygplatsen, Tom Jobim (Galeo):

BUS: Ta REAL bussen till Ipanema och gå av vid "Sol Ipanema Hotel" ligger på stranden avenyn. Walk 3 kvarter upp Rua Vinicius de Moraes eller Rua Farme de Amoedo tills du når Rua Baro da Torre där vi finns på nummer 175. Den bussresa tar 1,5 timmar och kostar R $ 13

Taxi kostar runt R $ 120 och tar ca. 45 minuter. Ett billigare alternativ är att gå utanför ankomsthallen och få en taxi antingen från Aerotaxi eller Aerocoop företag, de går på mätaren och skulle ta ut max. R $ 70.


Från Rios busstation (Rodoviria-Novo Rio):
Buss med AC (R $ 5), företag REAL (tar ca 45mins), gå av i Ipanema på Farme de Amoedo och gå upp till Rua Baro da Torre. Taxi är runt R $ 45 och är lätt att ta ur ankomsthallen där det finns en organiserad taxi service till ett överkomligt pris.

När du kommer till Rua Baro da Torre N175 finns en grind, dagtid det är öppet så det är bara att sätta in handen och vrid ratten, sedan gå att hysa 18 ner till vänster och ring på dörrklockan om dörren inte är öppen. Om porten är låst bara ring bland telefonen åt vänster (det står Harmonia casa 18 om det) och vi kommer och öppnar. Observera att det numera finns gott om hemma stannar i vår lilla gata, alla har Country Flags hängande utanför, har vi en flagga och dess svenska (blå med ett gult kors).
* Se till att du har kommit till oss på inte en av grannarna!