X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Harmonia

Rua Barao da Torre 175, casa 18, Ipanema, Rio de Janeiro, Brasilien

karta & vägbeskrivning


94%Betyg

  • 91%Värde för pengarna
  • 94%Säkerhet
  • 98%Plats
  • 98%Personal
  • 96%Atmosfär
  • 93%Renlighet
  • 88%Utrustning

Översatt av Google Från den internationella flygplatsen, Tom Jobim (Galeo):

BUS: Ta PREMIUM bussen till Ipanema och stig av vid "Sol Ipanema Hotel" ligger på stranden avenyn. Walk 3 kvarter upp Rua Vinicius de Moraes eller Rua Farme de Amoedo tills du når Rua Baro da Torre var vi finns på nummer 175 Bussresa tar 1,5 timmar och kostar R $ 13,50

TAXI kostar ca R $ 120 och tar ca. 45 minuter. Ett billigare alternativ är att gå utanför ankomsthallen och få en gul taxi antingen från linjen utanför terminalen, de går på mätaren och skulle ta ut max. R $ 80.


Från Rios busstation (Rodoviria-Novo Rio):
Buss med AC (R $ 5), företaget PREMIUM (tar cirka 45 minuter till 1 och 1/2 timme), gå av i Ipanema på Farme de Amoedo och gå upp till Rua Baro da Torre. Taxi är ca R $ 45 och är lätt att ta från ankomsthallen där det finns en organiserad taxi till ett överkomligt pris.

När du kommer till Rua Baro da Torre N175 finns en grind, under dagtid är det öppet så bara att lägga handen på insidan och vrid ratten, sedan gå till hus 18 ned till vänster och ring på dörrklockan om dörren inte är öppen. Om porten är låst bara ringa bland telefonen åt vänster (det står Harmonia casa 18 på det) och vi kommer och öppnar. Observera att det numera finns gott om hem vistelser i vår lilla gata, är vårt hus nummer 18 och är i slutet till vänster har vi en grön dörr. Se till att du har kommit till oss på inte en av grannarna!