X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Hare Rama Guest House (Varanasi)

d 21 / 24 rana mahal ghat, Varanasi, Indien

inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Beläget på stranden av floden Ganges. det ligger på rana ghat. det är i vincity av turismen. det är knappast 100mts från Gyllene templet. 3.5km från BHU Universty. Precis bredvid huvudsakliga ghat du kan blicka ganga aarti. Det är också nära till hinduiska vedisk astrologi och kulturella centrum. Hare Rama Guest House är centralt beläget i den gamla delen av heliga staden Varanasi. Det bara på stranden av heliga floden Ganges. Det är en pittoresk utsikt.
Bekväm, Passar hemtrevlig atmosfär. Det har utbildad, kunnig och erfaren kooperativ
Personal. Det har multi-cuisine restaurang som bildats enligt koreansk kock på ett professionellt och
Hygienisk sätt.

Placering av guest house är ganska betydande i termer av turistmålen i Varanasi. Gyllene templet ligger 250 meter bort, monkey temple 1.5 km, Banaras University 1.5 km, Sarnath 15 km och viktigaste ghat 5 min promenad.

Besök en gång för minnesvärd, rolig, trevlig och rolig vistelse.

Staden Varanasi ligger i mitten Ganga Valley i norra Indien, i den östra delen av delstaten Uttar Pradesh, längs den vänstra halvmåneformade stranden av floden Ganga.

Kulturen i Varanasi är nära förknippad med floden Ganges och älvens religiös betydelse. Staden har varit ett kulturellt och religiöst centrum i norra Indien under flera tusen år. Den Benares Gharana form av indisk klassisk musik utvecklades i Varanasi, och många framstående indiska filosofer, poeter, författare och musiker bosatt eller uppehåller sig i Varanasi.

Varanasi är hem till Banaras Hindu University. Invånarna talar främst Kashika Bhojpuri, som är nära relaterad till hindi språket. Folk hänvisar ofta till Varanasi som "staden av tempel", "den heliga staden i Indien", "den religiösa huvudstaden i Indien", "staden av ljus", "staden av lärande" och "kultur Indiens huvudstad" .

Sök tillgänglighet


Utrustning

  • Luftkonditionering
  • Brädspel
  • Frukost ingår ej
  • Takfläkt
  • Kök
  • Tvättmöjligheter


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Hare Rama Guest House (Varanasi) Located at d 21 / 24 rana mahal ghat, , Varanasi.
Hare Rama Guest House (Varanasi)
India
Varanasi 221001 d 21 / 24 rana mahal ghat
0% 9
25.3066897 83.0102062
Hare Rama Guest House (Varanasi)
    Rum lediga     Twin Privat Værelse Med Bad/wc     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc