X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Happy Hostel

Kurzgasse 2, Wien, Österrike

karta & vägbeskrivning


78%Betyg

  • 79%Värde för pengarna
  • 81%Säkerhet
  • 85%Plats
  • 81%Personal
  • 69%Atmosfär
  • 73%Renlighet
  • 76%Utrustning

Översatt av Google Hur hittar du Happy?

När du kommer med tåg till den västra järnvägsstationen (Westbahnhof) du ser framför den "Grtel" street. Gå över den och sväng sedan höger och följ den ca 200 meter tills den höga byggnaden av Hotel IBIS. Strax innan hotellet svänger du vänster i Kurzgasse. Följ den ca 50 meter och du ser på din vänstra Happy (hus nr. 2, hörn till Aegidigasse).

Tillfällig många internationella tåg anländer till stationen Meidling. Ta jordiska nej. 6 riktning Floridsdorf, är den 4: e stoppet Westbahnhof.

Om du anländer med tåg till södra järnvägsstationen (nytt: Hauptbahnhof), ta spårvagn 18 på framsidan - riktningen Urban-Loritz-Platz - och gå till Marihilfer Grtel stopp. Korsa vägen och följa den Kurzgasse i vänster om Ibis i ca 50 metes to n 2.

Om du kommer med bil, följ skyltarna "Grtel ',' Grtel West" och Westbahnhof ". På Mariahilfer Grtel riktning väst järnvägsstationen sväng till höger efter Hotel Ibis strax innan Hotel Leonardo. Du kommer i Aegidigasse och på nästa hörn höger ser du Kurzgasse.

OBS: Det är betald parkering framför byggnaden och i hela distriktet (vardagar från 09:00 till 22:00). Lördagar, söndagar och helgdagar är gratis.

Apollo garage ligger bara 10 minuters promenad bort.

Om du anländer med flyg till Wien flygplats Schwechat ta flygtransfer bussen i väster järnvägsstationen (Westbahnhof) och sedan följer du anvisningarna ovan.

Om du anländer med flyg till flygplatsen Bratislava ta flygbussen till Wien / Erdberg och gå med tunnelbana U3 till Westbahnhof och följ anvisningarna ovan.

Om du kommer med internationella busstation Vienna Erdberg, ta U3 till Westbahnhof och följ sedan anvisningarna ovan.